L’institut Joan Ramon Benaprès, l’especialitació en cuina i restauració del Penedès

El centre de secundària és un dels referents del Penedès en formació en cuina i restauració. Amb gairebé dues dècades de trajectòria, els seus cicles formatius de formació professional específica de grau mitjà s’especialitzen en cuina, pastisseria i forneria, serveis de restaurant i bar, panificació i rebosteria. El centre ofereix també cicles formatius de formació professional específica de grau superior en restauració.

L’escola d’hoteleria de l’institut Joan Ramon Benaprès aplega uns 300 alumnes cada curs i genera anualment un centenar de titulats disposats a entrar a treballar a qualsevol empresa i establiment del sector dels serveis.

I és que un dels valors més importants de l’escola és que ofereix la possibilitat als alumnes de posar en pràctica tots els seus coneixements al mateix centre (gestionant la cafeteria i el restaurant de l’institut Joan Ramón Benaprès de Sitges) però també a l’empresa. Els alumnes participen de pràctiques a establiments hotelers i de restauració de Sitges per posar a prova les seves capacitats i nodrir els seus currículums.

IES Joan Ramon Benaprès

L’escola d’hoteleria de Sitges prepara ja per al proper any la celebració del seu vintè aniversari.


IES Joan Ramon Benaprès (codi de centre: 08043981)
Avinguda Cami de la Fita
08870 Sitges
Telèfon 93 894 37 12
Fax 93 894 32 50
Correu electrònic a8043981@xtec.net
Web www.xtec.net/centres/a8043981