INTER ARMARIS SITGES, qualsevol idea és possible

Quina necessitat té? I quina utilitat i estil voldria?

Aquestes són les primeres preguntes que fan els assessors d’Inter Armaris Sitges als seus clients. Segons la idea que tenen, miren d’aconsellar-los sobre els materials i la forma que podria tenir el projecte i l’adapten al seu espai. “Cada persona té una personalitat i nosaltres, com a professionals de l’ofici, hem de saber trobar la millor solució per a cada encàrrec”, explica la direcció de l’empresa, que afegeix que tots els mobles són fets a mida.

Armaris, mobles de bany, dormitoris, sales d’estar, exteriors, mobles amb estil personalitzat, motoritzacions… i fins i tot pèrgoles. Inter Armaris Sitges és una empresa familiar d’ebenisteria i fusteria que destaca per la seva flexibilitat. Pot desenvolupar qualsevol projecte d’actualitat en matèria d’obres de tot tipus i en decoració d’avantguarda.

Són fabricants de mobles fets a mida i exclusius que s’adapten a les teves demandes

La teva cuina, una nova il•lusió.

Conscients que la cuina és una de les parts més importants de la llar, s’encarreguen de la seva reforma integral, apostant per un mobiliari d’alta qualitat, funcional i modern com és el de la marca SANTOS. També compten amb electrodomèstics d’alta gamma de les cases GAGGENAU, NEFF I GUTMANN, dels quals són els distribuïdors oficials de la comarca. A partir de la teva demanda, dissenyen la teva cuina detalladament, adequant-la al teu estil i proposant un projecte ajustat a les teves necessitats d’enmagatzematge i organització per aconseguir un resultat acollidor i còmode.

Més de 50 anys de trajectòria ininterrompuda

L’any 1964, el pare dels actuals propietaris va començar el negoci de fusteria i ebenisteria en un local de Sitges. A poc a poc l’empresa va anar creixent i el 1996 van agafar el relleu els fills, que van canviar el nom de Fusteria Martínez per Inter Armaris Sitges. Ara fa 10 anys es van traslladar a unes noves instal•lacions on, conjuntament amb el taller, disposen de maquinària avançada i materials de qualitat que han permès oferir un gran ventall de solucions creatives i funcionals.

Totes les persones interessades poden passar per la seva nau ubicada a l’avinguda Camí Pla número 19 de Sitges. Inter Armaris treballa tant per a constructors, arquitectes, interioristes i establiments com pel públic en general.

P1040151

P1040146


INTER ARMARIS SITGES – ESTUDI DE CUINES SANTOS
Camí Plà,19 P. I. Mas Alba
08870 Sitges (Barcelona)
Teléfono: +34 93 894 16 86
E-mail: info@interarmaris.com
http://www.interarmaris.com
http://www.santossitges.com/