Materials per a la Construcció del Garraf, articles de qualitat per construir o renovar la teva llar

Qualsevol article per a l’obra nova i les reformes de la llar es pot trobar a Materials per a la Construcció del Garraf. Aquesta cooperativa de Vilanova i la Geltrú té més de 30 anys d’experiència en la venda a constructors, paletes i al públic en general, oferint sempre els millors preus. El magatzem compta amb una àmplia gamma de productes, que fan d’ell el lloc ideal per cercar tot allò que un necessita: forjats, obra basta, obra vista, aïllaments de tot tipus, productes químics, pintures i també articles de ferreteria.

exposicio 03

És una cooperativa amb més de 30 anys d’experiència que dóna solucions i avantatges competitius en relació a qualitat-preu

Tota una gamma de materials pel bany, la cuina i el jardí
Sota el lema “Una Cooperativa oberta a tothom”, l’empresa dóna servei als particulars i, a més, amb diferents ofertes de temporada. Disposa d’un espai d’exposició on es poden trobar materials de disseny per reformar el bany i la cuina, com poden ser grifaries, sanitaris, mampares, rajoles i gres, entre d’altres. En l’àmbit de la jardineria també compta amb una gran varietat d’articles: des de balustres, barbacoes i terres de jardí, fins a pedres naturals.

L’any 1984 Materials per a la Construcció del Garraf va obrir les seves portes al públic en general. És una cooperativa que, tal com expliquen des de la direcció, “busca l’excel•lència i la professionalitat a través de grans marques”. Actualment compta amb un equip dinàmic i amb vocació de servei que rep una formació continuada dels productes per donar solucions i avantatges competitius en relació a qualitat-preu.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web www.matgarraf.com o visitar les seves instal•lacions al carrer d’Eusebi Millán número 9 de Vilanova i la Geltrú.

P1040166 - copia

P1040217

P1040273


MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL GARRAF, SCCLC.
Eusebi Millán núm 9
Polígon Industrial Les Roquetes
Vilanova i la Geltrú 08800 ( Barcelona )

Horari
De dilluns a divendres 8 a 13 h / 15 a 19 h
Dissabte 8 a 13 h

Telèfon 93 814 06 25 / Fax 93 893 67 00
Correu electrònic mcg@matgarraf.com
http://www.matgarraf.com/