Casa Roset, més de 80 anys treballant per fer més còmoda la teva llar

Casa Roset va obrir les seves portes l’any 1934 a Vilanova i la Geltrú i des de llavors i de forma ininterrompuda ofereix un servei professional a les reparacions de la llar amb una combinació perfecta entre la botiga i el taller. D’aquesta manera cobreixen totes les demandes dels clients en els àmbits de les reparacions a la llar, les energies renovables i les reformes integrals.

Particulars i instal·ladors professionals tenen a Casa Roset un punt de referència per adquirir els seus articles de les primeres marques, de màxima garantia i d’alta qualitat, així com una atenció personalitzada i un assessorament específic. A més, Casa Roset ofereix serveis integrals a comunitats de veïns i propietaris vetllant per fer més còmoda la llar. I és que els més de 80 anys al servei del client els doten d’una àmplia experiència i una nodrida formació. Precisament, una de les senyes d’identitat de Casa Roset és que ha servit com a escola de bona part dels instal·ladors professionals que actualment treballen a la comarca, que han passat per un taller que té la qualitat i la confiança del client com a màximes.

La botiga i el taller fa tres generacions que ofereixen des de Vilanova i la Geltrú un servei personalitzat per a les reparacions de la llar i les reformes integrals

Tònia Roset és actualment la responsable d’aquesta empresa i representa la tercera generació de la família de Casa Roset. Ella ha vist com el negoci familiar ha crescut, s’ha consolidat i s’ha adaptat a les noves necessitats del sector. També ha estat testimoni directe, juntament a la gran família de professionals que integren Casa Roset, de la transformació i l’evolució d’aquest sector.

Però si una cosa marca la identitat de Casa Roset és el tret familiar, no només de l’empresa, sinó també en el tracte amb el client. Això ha fet consolidar una clientela fidel que ha crescut amb l’empresa. Com destaca Tònia Roset, molts dels clients de Casa Roset també són de segona i tercera generació i recorden com visitaven la botiga i els taller de petits quan tornen a l’establiment.

En l’adaptació de l’empresa a les noves necessitats del sector, Casa Roset també ha parat especial atenció a les necessitats dels clients particulars. A través d’una completa pàgina web (http://www.casaroset.com/), els usuaris de la xarxa poden consultar tots els serveis i marques que ofereix l’empresa, així com una àmplia selecció de videos que expliquen les solucions per a les reparacions de la llar (http://www.casaroset.com/inici/botiga/). I és que el web de Casa Roset vol mantenir l’esperit de la botiga i ofereix tutorials per ajudar els clients a fer les seves pròpies reparacions de la llar.


CASA ROSET
C/Recreo, 65, 08800, Vilanova i la Geltrú. Barcelona
Tel 938 936 011 | casarosetsa@casaroset.com
http://www.casaroset.com/