CODMAR, tancaments personalitzats que aconsegueixen un estalvi energètic del teu habitatge

Reduir al mínim les pèrdues de calor o fred del teu habitatge, o aïllar-lo acústicament, ara és possible amb CODMAR. Aquesta empresa del sector de l’alumini i el ferro està al dia de les demandes del mercat i a través dels seus productes ofereix qualitat, eficàcia i disseny. Es dedica principalment a la fabricació i instal•lació de tancaments de vidre, ferro i alumini, tant interiors com exteriors. En els seus 40 anys de trajectòria cada cop ha anat innovant més, combinant materials de qualitat i tècniques per aconseguir la màxima excel•lència.

Com explica Conxi Martínez, de CODMAR, uns bons tancaments són la clau per aconseguir el màxim confort a les llars. El que fan és analitzar les demandes del client per oferir-li la millor solució. Primer, amb un estudi de les característiques que té l’habitatge, per determinar quines finestres o tancaments hi poden anar millor. I tot seguit, amb tota aquesta informació ofereixen un assessorament personalitzat amb un resultat més eficaç. “Ens agrada dir als nostres clients que amb uns tancaments d’alumini adequats podem estalviar energia, insonoritzar i protegir les nostres llars d’una manera molt senzilla”, afirma.

Codmar

Codmar és una empresa especialitzada en la instal•lació de finestres, reixes, persianes i tot tipus de motoritzacions

Especialitzats en l’estalvi energètic i l’aïllament sonor

Les bones finestres són aquelles que aïllen tèrmicament l’habitatge. Això permet estalviar energia (no utilitzar tant l’aire condicionat ni la calefacció) i, a la vegada, contaminar menys. Es pot aconseguir de diferents maneres, ja que en funció de les particularitats de cada llar es combinaran uns elements o uns altres. Hi ha, per posar-ne un exemple, les perfilaries amb ruptura del pont tèrmic, que a través d’un sistema de poliamides no transmeten la temperatura que hi ha a l’exterior, i en combinació amb vidres Intel•ligents (Control Solar) s’obté un màxim en qualitat i confort.

D’altra banda, si el que es vol és solucionar els problemes amb els sorolls, CODMAR ha incorporat darrerament l’ús dels vidres triples (dues càmeres) per obtenir el nivell sonor adequat. Cal afegir, que totes les finestres que instal•la aquesta empresa tenen el marcatge de la Conformitat Europea i, per tant, compleixen uns requisits mínims relacionats amb la seguretat els quals són imprescindibles legals per a poder comercialitzar el producte.

Codmar

Una àmplia gamma de reixes i motoritzacions

Mampares per al bany, baranes d’alumini i vidre, mosquiteres o cortines interiors amb teixits que absorbeixen la calor, són alguns dels diferents productes que ofereix CODMAR. Tots ells destaquen per la seva qualitat i el seu disseny. En matèria de seguretat, l’empresa està especialitzada en reixes, que poden ser d’alumini o ferro. D’altra banda, també instal•la persianes enrotllables, les més sol•licitades darrerament les autoblocants, que a part de ser automàtiques, incorporen un sistema de pales de bloqueig que les fa inviolables des de l’exterior. S’instal•len aprofitant el caixó existent amb el que no es necessita fer cap tipus d’obra.

Pel que fa a la seva trajectòria, CODMAR és una empresa familiar que es va fundar l’any 1976 al barri de la Geltrú. Al llarg dels seus 40 anys d’experiència s’ha anat especialitzant en diferents tipus de tancaments fins a oferir, avui dia, una àmplia gamma de productes que s’adapten a totes les necessitats. Fa instal•lacions per obra nova i rehabilitacions tant per a empreses com per a particulars. Un equip de professionals qualificats en continua formació tècnica que treballa a les zones del Garraf i el Penedès i a les províncies de Barcelona i Tarragona. Podreu trobar més informació a www.codmarsl.com o visitar la seva nau situada al carrer Sant Joaquim número 54 de Vilanova

Codmar

Codmar


CODMAR
http://www.codmarsl.com