IMPERGA, última tecnología i alta qualitat per a la impermeabilizació

Després de 25 anys dedicats exclusivament a atorgar tot tipus de solucions impermeabilitzants, IMPERGA es distingeix per l’aplicació de l’última tecnologia i una alta qualitat de materials de la construcció. Aquesta empresa vilanovina s’ha fet amb una merescuda reputació dins del sector i ja fa un quart de segle que treballa per l’excel.lència amb les marques internacionals més prestigioses del mercat.

Imperga

24042007271-2

L’empresa de Vilanova i la Geltrú celebra el seu 25 aniversari al servei de les solucions impermeabilitzants aplicades a la construcció

Les filtracions d’aigua ja no són un problema per a les edificacions gràcies a IMPERGA, que presenta solucions a qualsevol tipus de filtració amb resultats avalats satisfactòrament per part dels clients. A més, incorporen nous tractaments d’humitat per capil•laritat i humitat per condensació. L’equip d’IMPERGA dedica un esforç diari a la seva aposta per l’actualització i la formació constant en aquest àmbit. D’aquesta manera, el client pot trobar en l’equip tècnic d’IMPERGA informació i assessorament sobre tots els productes possibles i existents del mercat, identificant clarament quins són els més adients i òptims amb la intenció d’aconseguir un resultat d’alta qualitat i les màximes garanties.

IMPERGA treballa per a particulars i per a empreses al costat de DISMACOAT, una empresa que ja compta amb més d’una dècada d’experiència totalment especialitzada en el subministrament, venda i distribució de productes específics per a la construcció. El seu objectiu és el d’assessorar tècnicament els clients i proporcionar-los el producte més adequat per a cada necessitat.

A través de les xarxes socials i des de la pàgina web, IMPERGA i DISMACOAT apropa als seus potencials clients les millors solucions per a les filtracions i les humitats en edificacions i un ampli catàleg de resultats exitosos que ja han aplicat al sector de la construcció. L’experiència de més de dues dècades al servei del sector de la construcció són el millor aval d’aquesta empresa, juntament a la satisfacció dels clients.

Imperga

Imperga


IMPERGA
Rambla Països Catalans. 10 Nave 22
008800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Tel: 938 11 51 46 | Fax: 938 11 51 47
info@imperga.es | info@dismacoat.es

http://imperga.es/