Centre d’Estudis Santa Eulàlia, professionals dedicats a l’èxit dels alumnes

El Centre d’Estudis Santa Eulàlia, tant a Vilanova i la Geltrú com a Les Roquetes, és una proposta de suport, acompanyament i reforç escolar a tots els nivells, per afrontar els problemes d’aprenentatge i guiar en l’estudi. Es dedica a la reeducació, els idiomes, la preparació de proves d’accés a graus i universitat, als casals d’estiu i la formació per a empreses.

“És important tenir una programació i horari d’estudi: una disciplina a seguir per facilitar la feina i que aquesta sigui una bona eina de futur”
Aida Villar

L’objectiu: seguretat i motivació

“Són diverses les variables de l’èxit escolar, però una de les més importants és l’adquisició de les eines necessàries per realitzar un aprenentatge autònom. Les condicions de treball personal i la metodologia utilitzada influeixen en els resultats obtinguts, i conseqüentment, en la motivació i predisposició cap als estudis” destaca la directora dels centres, Aida Villar. “És essencial estudiar la metodologia més motivadora per a cada alumne i oferir-li un seguiment individualitzat i un pla d’estudi fet a mida.”

D’aquesta manera, és una proposta de suport per afrontar els problemes d’aprenentatge i resoldre les dificultats de l’estudi.

Per poder arribar a l’objectiu final, una de les metodologies que utilitzen és l’ensenyament de diverses tècniques d’estudi, com els resums i esquemes, a banda d’ensenyar a organitzar-se el temps a través d’aquest pla d’estudi.

Docents qualificats avalats per l’èxit dels alumnes

Per dur a terme aquesta tasca el Centre d’Estudis Santa Eulàlia compta amb professionals especialitzats en diferents àmbits així com l’educació, la psicologia, la pedagogia, la filologia o l’enginyeria entre d’altres.

El curs anterior més de 500 alumnes van passar per les seves instal•lacions “amb un alt percentatge d’èxits” afegeix Villar. Les classes són individualitzades amb un seguiment exhaustiu del treball setmanal de cada alumne i un horari adaptat a les seves necessitats.

“És important que les famílies, l’escola i el centre treballem paral•lelament”, per això realitzen tutories individualitzades periòdiques i es comuniquen tant amb els pares com amb les escoles. A més, acompanyen a les famílies en el seguiment i suport de l’aprenentatge dels seus fills.

Preparació i suport durant tot l’any

També ofereixen cursos de preparació d’adults per graduar-se en E.S.O, donen suport en el procés de matriculació a les proves d’accés de diferents nivells com els de grau mitjà, superior o la universitat.

El Centre ofereix aquest suport durant tot l’any, inclús a l’estiu, quan també compten amb un casal d’estiu que combina l’aprenentatge amb activitats lúdiques a la piscina i a la platja, les manualitats i tallers, l’hípica, els esports, etc.

Formació gratuïta per treballadors en actiu

Ofereixen formació contínua, impartida tant a les empreses com al centre, per tal de que els treballadors en actiu, actualitzin la formació que tenen. Tant els continguts, com la metodologia, la durada i els horaris dels cursos s’adapten a les necessitats de cada client. A més s’encarreguen de la gestió de les bonificacions del curs.

 

Centre d’Estudis Santa Eulàlia

Centre d’Estudis Santa Eulàlia


Centre d’Estudis Santa Eulàlia

C. Menéndez Pelayo, 44
08800 Vilanova i la Geltrú
93 128 83 47

C. Barcelona, 41
Sant Pere de Ribes, Les Roquetes
93 893 05 76

Facebook | santaeulaliaestudis@gmail.com

*Les inscripcions estan obertes tot l’any.