The Wine Business School, l’escola de negocis del sector del vi de Vilafranca creix

La Wine Business School de Vilafranca amplia el proper curs la seva oferta formativa amb un curs de sommelier professional i amb un postgrau interuniversitari de gestió d’empreses vitivinícoles. Els dos cursos començaran aquest mes d’octubre i s’afegiran al ventall d’ofertes formatives que ja ofereix la WIN.EBS.

El curs de sommelier professional s’iniciarà el 24 d’octubre i contempla la realització de 300 hores lectives en horari de dilluns. Per a matricular-s’h hi ha temps fins el 23 de setembre. La directora de la Wine Business School, Ester Garcia, explica que “el curs va adreçat des del públic en general fins a professionals del món de la distribució, dels serveis d’hostaleria i restauració o d’enoteques”.

Garcia assenyala que “és totalment necessari que, per apropar el món del vi i del cava als consumidors i oferir la qualitat desitjada, les persones que tracten amb el producte tinguin els màxims coneixements possibles. Un sommelier ben format en una enoteca o en un restaurant pot ser una font de fidelització de la clientela”. Afegeix, per altra banda, que “també és necessari que les persones que treballen en el món de la distribució disposin d’un ampli ventall de coneixements per poder aconsellar als clients”.

La Wine Business School de Vilafranca del Penedès amplia la seva oferta amb un curs de sommelier professional i un diploma de postgrau de gestió d´empreses vitivinícoles

Postgrau interuniversitari

La nova oferta formativa de la Wine School Business inclou, igualment, un postgrau interuniversitari de gestió d’empreses vitivinícoles. La novetat és possible gràcies al conveni signat amb les universitats Rovira i Virgili i U Vic, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. El postgrau ofereix formació per a la gestió i organització d’empreses vitivinícoles.

Ester Garcia assenyala que “pretenem donar eines per a que els professionals tinguin coneixements tant de la gestió empresarial propiament dita com de les tècniques de producció vitivinícoles. Es un maridatge per a potenciar les capacitats de les persones que treballen en el sector ja siguin llicenciats universitaris o professionals amb experiència prèvia”.

El curs de postgrau tindrà 900 hores lectives i començarà el 21 d’octubre. S’allargarà fins el setembre de 2017 perquè una part de la formació estarà orientada cap a la verema. Per a matricular-s’hi hi haurà temps fins el 14 d’octubre. La formació s’impartirà a la seu del mateix Wine Business School de Vilafranca (carrer Amàlia).

“Per apropar el món del vi i del cava als consumidors i oferir la qualitat desitjada és necessari que els professionals tinguin els màxims coneixements possibles”
Ester Garcia, directora de la Wine Business School

WINE BUSINES SCHOOL

La directora del centre també destaca que, de cara al proper curs, es repetirà el seminari professional de millora de la competitivitat en el sector vitivinícola que imparteix Xavier Ybargüengoitia, llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció de Màrqueting. El seminari, que en la seva primera edició va tenir una àmplia acceptació, tindrà 32 hores de durada repartides en tres caps de setmana entre el 21 d’octubre i el 5 de novembre.

Es tracta d’un seminari adreçat a propietaris, directius i comandaments intermitjos de bodegues que busquin eines per a millorar la competitivitat de les seves empreses i guanyar visibilitat en el mercat internacional dels seus productes.


WINE BUSINESS SCHOOL
C. Amàlia Soler, 27
08720 Vilafranca del Penedés
Teléfono: 931 694 102 – 628 264 521
E-mail: info@thewinebs.com
http://www.thewinebs.com/
Twitter