Bel’s, una experiència de benestar i bellesa

Bel’s és un centre d’estètica i teràpies naturals que només d’entrar-hi desperta els sentits del visitant. Les olors florals, la música suau i la tranquil•litat que hi ha a l’ambient conviden a relaxar-se. “El nostre objectiu és que mentre la gent es cuida desconnecti de les seves preocupacions”, explica la directora del centre, María Serra, que destaca la importància sentir-se bé tant per dins com per fora.

L’assessorament és un dels punts forts de Bel’s. Els seus professionals tenen molts anys d’experiència en el camp de l’estètica i expliquen als clients què els pot anar més bé. De fet, al centre es fan tractaments de tot tipus, des de massatges a quatre mans, descontracturants, manicures, tractaments per a les arrugues i també per eliminar l’acné. A més, és dels pocs llocs on es fa la depilació amb fil, una tècnica d’origen persa.

Una experiència amb tots els sentits

Tots els tractaments que es fan a Bel’s contenen elements naturals com arròs, argiles o algues. Els esteticistes del centre cuiden tan els detalls que els seus tractaments es converteixen en una experiència relaxant. Les fragàncies, la llum tènue, la música suau… Tot convida a deixar la ment en blanc, oblidar-se de l’estrès del dia a dia i fer-ho a través dels sentits. Aquesta estona pot ser tant al migdia com a la tarda perquè Bel’s obre tot el dia.

Cuidar-se millor per guanyar en salut

Aquesta tardor María Serra ha obert un centre nou, Bel’s Natura, que es dedica a les teràpies naturals: “Vam decidir obrir aquest espai per oferir productes saludables que ajudin a millorar el benestar de la persona”, explica. El centre té una part de botiga i una altra de consulta. En aquesta última cada setmana es poden fer sessions amb una naturòpata, una dietista o una psicòloga.

A part d’aliments i medicines naturals, a Bel’s també s’hi pot trobar una àmplia gamma de cosmètics. La botiga disposa de maquillatge ecològic i també vegà que va destinat a aquelles persones que tenen al•lèrgia a alguns productes químics.

Situat a la plaça de les Neus, tots els interessats que vagin a Bel’s Natura de part d’EIX DIARI rebran un cupó regal per mesurar el seu greix corporal. Ho faran en una sessió de 15 minuts amb la dietista. Per a més informació podeu consultar la seva pàgina de Facebook belsvilanova.com o també podeu contactar amb ells al telèfon: 93 173 97 40.

Bel's

Bel's

Bel's

Bel's


BEL’S
C. de L’Aigua nº 2
08800 Vilanova i la Geltrú
93 173 97 40
http://www.belsvilanova.com/