El Centre Mèdic CEMO obre consulta d’oftalmologia al Vendrell

El Centre d’especialitats mèdiques i Oftalmologia CEMO amplia els seus serveis i les instal·lacions per tal d’oferir un millor tracte al pacient. Sota la direcció de la doctora Maria Dolores Mosqueira, el centre acaba d’obrir consulta al Vendrell (carrer de les Flors, 62-76 Local C. El Vendrell), des d’on volen proporcionar una atenció personalitzada i el tractament més adequat a cada pacient: “l’objectiu és poder donar un millor servei a la comarca del Baix Penedès, important el centre mèdic de Vilanova i la Geltrú a la comarca veïna. Donem un servei ampli, amb proves diagnòstiques i tots els avenços mèdics i tecnològics”, explica la directora del centre, la doctora Maria Dolores Mosqueira.

Descendent d’una família de llarga trajectòria oftalmolòfica, Mosqueira explica que la nova consulta del Vendrell se centrarà en aquesta primera etapa en el pacient adult: “partint d’un centre que no tenia oftalmologia prèvia, la nova consulta s’encamina cap al pacient adult i ens centrarem en temes molt importants com són les cataràctes, la retina i el glaucoma”. Tot i això, Mosqueira apunta que en un futur inmediat la consulta s’ampliarà també per atendre a infants i a la resta de patologies oculars: “les revisions dels infants, en edat de creixement, han de ser cada sis mesos si hi ha patologia i és important fer-se un bon seguiment en tots els casos”, apunta Mosqueira, que considera que la societat cada cop és més concient de la necessitat de la prevenció mèdica.

El Centre d’especialitats mèdiques i Oftalmologia CEMO, ubicat a la rambla Samà de Vilanova i al Geltrú, ha estrenat aquesta tardor una ampliació de les seves instal·lacions, des d’on ofereixen tot tipus de serveis vinculats a la salut, amb els millors especialistes i els mitjans tecnològics més innovadors. La reforma i l’ampliació de les dependències del centre mèdic han permès una millora de l’atenció al pacient, així com l’increment de serveis.

El centre d’especialitats mèdiques i oftalmologia de Vilanova i la Geltrú ha renovat i ampliat les seves instal·lacions per millorar el servei al pacient

Una de les especialitats que millor identifica CEMO i que el diferencia d’altres centres mèdics és el Departament d’Ajudes Oculars i Teràpia Infantil: “és un servei únic al nostre territori que condueixen els òptics i que s’estructura en la detecció de si el pacient necessita una teràpia i quins són els exercicis visuals que haurà de fer per despertar una bona comunicació entre l’ull i la ment”, assenyala Mosqueira.

I és que el centre CEMO ofereix una àmplia gamma de serveis en Oftalmologia i Optometria, però també d’altres especialitats com la Dermatologia, Homeopatia, Medicina Estètica, Nutrició i Dietètica, Osteopatía i Fisioteràpia, Pediatria, Podologia i Psicologia, en un horari que inclou també els dissabtes fins a les 14 hores. A més de les consultes mèdiques, CEMO de l’equip tècnic i humà, i dels permisos administratius (B-0301) per poder expedir els Certificats Mèdics per a l’obtenció o renovació del Permís de conduir (totes les categories), de llicències d’armes, vigilants de seguretat, torres i grues mòbils, marina mercant i per a animals perillosos. Ara, el centre treballa ja en nous reptes i en ampliar les seves especialitats cap a la medicina estètica i implantació de cabells.


Centre Mèdic CEMO
http://www.cemovilanova.com/