Namaskar, culte al cos i la ment

“Jo saludo a la consciència suprema que està dins teu, amb tota la puresa de la meva ment i amb tota la sinceritat i l’amor del meu cor”. Això és el que significa Namaskar i és la cita de benvinguda a la botiga i centre terapèutic que va obrir aquest setembre al barri de Baix a Mar.

Com a botiga ven productes naturals, olis essencials, gemmes, espelmes naturals fetes a mà, encens, icones de buda, etc… Destaquen entre els seus articles dos que són força exclusius de Namaskar: els emissors de llum i roba feta amb fengshui. Els emissors de llum són una eina per l’autosanació i el creixement personal i espiritual. Cada un dels diferents símbols projecta sobre la persona diferents energies i vibracions. No només és un producte de la botiga sinó que els terapeutes del centre també els utilitzen.

Com a centre terapèutic té una oferta variada de teràpies i activitats relacionades amb el cos i la ment que es poden realitzar tant de forma individual com grupal de dilluns a divendres: coaching, teràpia sistemàtica, tapping (EFT),constel•lacions familiars, naturopatia, flors de bach, equilibri energètic, reiki, teràpia regressiva, registres Akhasics, quiromassatge, kundalini i hatha ioga, i fengshui.

Per alliberar a les persones emocionalment i de les seves tensions utilitzen diferents tipus de teràpies. Per una banda, està la E.F.T – tapping que consisteix en un tipus d’acupuntura sense agulles. “A base de copets en punts molt concrets s’equilibra el camp energètic del cos i les emocions negatives que el desequilibren”, explica Eva Iglesias, propietària de Namaskar. Per l’altra, les constel•lacions familiars alliberen a les persones de les tensions que venen de generacions passades i ajuda a sanar problemes personals com la depressió o l’autoestima.

Com a botiga ven productes naturals i Com a centre terapèutic té una oferta variada de teràpies i activitats relacionades amb el cos i la ment

També ofereixen la tècnica d’harmonització energètica, individual o grupal, que agrupa altres tècniques com la teràpia sistemàtica o el coaching de vida. “La teràpia sistemàtica concep a les persones com part d’un context social primari, d’un sistema base que no deixa de ser un altre que la família”, comenta Iglesias. Pel que fa al coaching de vida, és un sistema que acompanyat d’un coach, es basa en un procés de millora personal i professional que tracta de fer-te descobrir qui ets i com funciones.

A Namaskar també pots trobar naturopatia, registres akashics i massatges TNDR, teràpies punteres en el món de la sanació energètica amb una duració aproximada d’una hora. “La naturopatia no tracta el símptomes, sinó que tracta d’esbrinar quines causes han portat a la malaltia d’aquesta persona”, comenta la naturòpata del centre Pepi Navarro amb una experiència de més de 25 anys.

El massatge TNDR és una tècnica natural curativa i preventiva que es basa en fer un massatge en zones específiques on es troba el bloqueig permetent que es curin les malalties. “El TNDR no és un simple massatge, és una tècnica de regeneració dels teixits orgànics” comenta Eva Iglesias.

Pel que fa als registres akasihcs o llibre de vida, aquest és un sistema de sanació on l’ADN registra tota la informació de les vides passades, presents i futures. A través d’aquest registre s’obté informació i es comprenen bloquejos de la vida. Tal i com comenten des del centre, aquest tipus de teràpia és una eina que ajuda a trencar qualsevol obstacle de la teva vida sigui del àmbit que sigui. Si a més a més s’acompanya de la sanació per arquetips (per netejar els cossos energètics), el resultat que s’obté és un nou camí amb una lleugeresa on la persona esbrina quin és el seu propòsit a la vida.

Finalment, també realitzen altres activitats com meditació gratuïta i intercanvi de reiki. A partir del mes de novembre es començarà a impartir tai-txi.

Namaskar


Per més informació o contactar amb el centre, podeu apropar-vos al carrer Llibertat, 128, trobar-los al Facebook: Namaskar, o telefonar-los a 93 126 64 63.