Coloured Seeds, energia positiva per cultivar la teva empresa

«No importa d’on vinguis o què saps fer, en la diversitat estan els avantatges». Aquest és el lema de COLOURED SEEDS, un espai de coworking que aposta per compartir coneixements i crear comunitat. Està situat a Vilanova i la Geltrú i es dirigeix a tots aquells emprenedors que busquen un lloc on desenvolupar els seus projectes. Com bé diu el seu nom, coloured seeds són llavors de colors, totes elles diferents, que simbolitzen l’objectiu d’aglutinar professionals de diversos àmbits en un mateix espai inclusiu.

«La nostra idea és generar un entorn ple d’energia positiva que permeti als coworkers trobar idees i solucions pel seu negoci», explica Carlos B. Steinblock, fundador de COLOURED SEEDS. El coworking és un model de treball cooperatiu en què els emprenedors i els professionals comparteixen un mateix espai de feina. Treballen l’un al costat de l’altre i això els permet fer contactes, i compartir coneixements. Steinblock afegeix que quan un emprenedor s’uneix a una comunitat és més fàcil que pugui solucionar els seus dubtes “perquè compta amb l’experiència dels seus companys”.

Es tracta d’un espai de coworking amb sales grans i lluminoses que s’adapten a tot tipus de necessitats empresarials

Lloguer de sales i assessorament personalitzat

COLOURED SEEDS és un coworking de capital privat i sense ànim de lucre creat expressament per ajudar als emprenedors. Compta amb un espai de 250m2 dividit en dues plantes. La de dalt inclou un despatx, una sala de reunions i una de multimèdia que té un aforament per a 30 persones. Cada un d’aquests espais es lloguen a preus assequibles i es dirigeixen a empresaris, professors o entitats que necessitin un lloc on reunir-se o fer conferències. En aquest cas, el fundador de l’oficina destaca la lluminositat de les instal·lacions i els tons càlids (verd, marró i taronja) que converteixen les sales en un entorn agradable per treballar-hi.

La planta de baix, d’altra banda, està pensada perquè els coworkers es relacionin en un entorn ple d’energia positiva. Compta amb sales «generadores d’idees», com la terrassa o la cuina-menjador, on els emprenedors comparteixen les seves inquietuds. A part, l’oficina té a la seva disposició un assessor en temes d’administració i captació de finançament que ajuda als coworkers a trobar inversors i a saber gestionar les seves empreses. Tot plegat, a preus molt semblants als mateixos espais del sector públic. Com afirma Steinblock: «L’objectiu d’un coworking no és fer diners, sinó crear una comunitat d’emprenedors que, a part de compartir despeses, creixi i aprengui d’una manera transversal».

Conferències sobre tecnologia i finances

Des d’ara fins a finals d’any, aquest espai de coworking ha organitzat un cicle de xerrades gratuït per parlar sobre les noves tendències en el món de la tecnologia i les finances. Es fan els dijous a la tarda i tracten temes com les tècniques SEO i de desenvolupament web, els avantatges de l’economia col·laborativa o el potencial de la indústria del Blockchain. Les sessions es fan al seu local situat al carrer de Josep Coroleu número 9 de Vilanova i la Geltrú i les imparteixen els coworkers que formen part de COLOURED SEEDS. Ells són: els desenvolupadors web d’Offing, l’experta en coaching empresarial de People4Ps i l’assessor i consultor en temes relacionats amb el bitcoin de BTC-Guardian.

eix-coloured-seeds-es-un-coworking-de-capital-privat-i-sense-anim-de-lucre-85394

eix-coloured-seeds-es-un-coworking-de-capital-privat-i-sense-anim-de-lucre-85397


Coloured Seeds Coworking Space

Ens trobareu a Vilanova i la Geltrú, carrer Josep Coroleu, 9 de dilluns a divendres entre les 9.00 i les 19.00 .
+34 936 885 092
+34 607 765 985
info@colouredseeds.space
http://colouredseeds.space/