Entrevista a Ariadna Llorens, regidora d’Innovació i TIC de l’ Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Neàpolis posa a l’abast del teixit productiu i creatiu de Vilanova i la comarca tot el necessari per desenvolupar una proposta innovadora i de base tecnològica. Ariadna Llorens és la regidora d’Innovació i TIC de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i explica els projectes que es desenvolupen des de Neàpolis i que van des del contacte entre empreses, fins a la connexió entre el món universitari i l’empresarial. Els cowork i el desenvolupament d’aquestes empreses i la recerca científica a través del Centre Tecnològic són algunes de lespotencialitat de Neàpolis.

Ariadna Llorens ha destacat que el repte més inmediat de Neàpolis és convertir Vilanova i la Geltrú en una ciutat Campus del Coneixement i un referent en temes d’innovació, tecnologia i coneixement en general, incloent-hi cultura, patrimoni, qualitat de vida, gastronomia, tradició, comerç…): “El repte el tenim al davant i l’hem de saber assumir, les ciutats que juguin en aquesta lliga són les que tindran futur”, apunta Llorens, que durant l’entrevista repassa algun dels projectes empresarials més interessants que es desenvolupen actualment sota el paraigües de Neàpolis.

“Hem de convertir Vilanova i la Geltrú en una ciutat Campus del Coneixement”

EIX LIVE. Entrevista a Ariadna Llorens, regidora d'Innovació i TIC de l' Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Neàpolis Vng

Posted by EIX Diari on lunes, 13 de febrero de 2017

neapolis_1


NEAPOLIS – Espai de la tecnologia i les idees

Rambla Exposició, 59-69
08800 Vilanova i la Geltrú.
+34 936 571 221
info@neapolis.cat

http://neapolis.cat/
Twitter