Mar Burgos i Gonzalo Durán: “El secret de l’Odontologia rau en el tractament del pacient com a un familiar”

Mar Burgos i Gonzalo Durán són els responsables de les clíniques dental Durán & Burgos.

Què ofereix que fa que marquin la diferència amb altres centres dentals?

Mar Burgos: D’una banda, la proximitat amb el client oferint-li una clínica local d’alta qualitat, amb totes les especialitats i tota la tecnología, el que ens permet oferir el millor servei. D’altra banda, la diferència es troba en la nostra forma de veure les coses per rehabilitar al pacient. Per mitjà de materials d’última generació podem, per exemple, atendre un pacient que ha desgastat les seves dents afegint material per reconstruir-les en lloc de treure-li la dent com es feia tradicionalmente. En resum, oferim una odontologia mínimament invasiva.

Gonzalo Durán: Actualment, acabem d’entrar en el que es diu 100% flux digital; som líders d’opinió tant de “3Shape” com “Carestream”, que es diferencia notablement de l’odontologia tradicional, ja que entrem en un món totalment digital. És a dir, aquestes pastes que es posaven a la boca per prendre mides, entre d’altres coses, desapareixen. Això és gràcies a l’entrada de la maquinària que disposem, que és molt novedos, i la tenim 100% incorporada. Amb això aconseguim que quan arriba el pacient, no hagi de patir tots aquests elements de la odontología tradicional que la feia bastant incòmoda.

I no només això, sinó que l’adaptació a les pròtesis i en les rehabilitacions són molt més exactes, precises i amb un marge d’error molt més reduït. Amb un exemple es pot entendre fàcilment: una cadena que abans era de 14 passos ara la tenim en 3.

També som líders d’opinió a Espanya en estètica. Per tant, gràcies a totes aquestes eines podem arribar una mica més enllà, i fa que puguem donar al client un feedback que ells agraeixen.

escaner

Ara mateix estem utilitzant el flux 100% digital, una tendència de futur que es començarà a aplicar de forma generalitzada en el sector d’aquí uns anys

Què és el Invisalign?

M. B.: És l’ortodòncia totalment invisible, unes fèrules o aliniadors, que són els que substitueixen als brackets. Representen la directa analogia a portar uns “ferros” en les dents per col•locar-los en la seva correcta posició. De fet, l’Invisalign aconsegueix el mateix, però d’una forma molt més còmoda i discreta, que fins i tot permet treure’ls puntualment, si cal.

En què consisteix la tecnologia mínimament invasiva?

G.D.: En el fet d’incidir el mínim per obtenir el màxim, tant a nivell de dolor, com en la part metodològica.

L’Odontologia té algun secret? Quin creieu que és?

G.D.: El secret de l’Odontologia rau en tractar un pacient com si fos un familiar.

M.B.: I a més, en invertir temps, formació, coneixement i disposar de les eines adequades per aplicar-ho tot plegat.

Com és la primera visita al centre Duran & Burgos?

M.B.: Quan el nostre pacient arriba a la clínica per primer cop, és rebut en un entorn distès. No visitarà un consultori convencional, sinó que el rebrà una entrevista personalitzada amb el doctor Duran o la doctora Burgos, encarregats de totes les valoracions inicials. Durant la conversa, el client parla dels aspectes positius i negatius de la seva salut bucal i del que vol millorar del seu somriure. Així, si la consulta o les necessitats del client són estètiques, es realitza el protocol 100% digital. Se li fan fotografies a l’estudi professional, SmileStudio, amb l’objectiu de planificar i documentar el cas amb els millors equips i se li fan motlles de la seva boca en 3D, indicant al client les proves i exàmens complementaris que requerirà.

El pacient marxa d’aquesta primera consulta amb molta informació i amb bons consells. També amb una segona cita coordinada on se li podrà exposar detalladament del Pla de Tractament Integral i se li realitzarà una demostració 2D de les dades obtingudes en tots els estudis, fotos i vídeos. Finalment, se li realitzarà una demostració 3D de la seva boca, on el pacient podra veure el nostre projecte per al seu millorat somriure. Es fan fotografies amb la prova de la boca per mostrar l’abans i després del treball sense haver de tocar ni una sola peça dental. Així, si accepta el tractament proposat, l’equip de Duran & Burgos entra en acció.

 

DURÁN & BURGOS CLINICA DENTAL

DURÁN & BURGOS CLINICA DENTAL


Logo DURÁN & BURGOS CLINICA DENTAL
DURÁN & BURGOS CLINICA DENTAL
Pg Vilanova, 32
08870 Sitges, Barcelona, España
93 894 44 79
info@clinicaduranburgos.com

C/ Francesc Macià, 88
08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona, España
93 814 82 81
info@clinicaduranburgos.com

http://www.clinicaduranburgos.com/
https://www.facebook.com/ClinicaDentalDuranyBurgos/