Nexes Sant Sadurní potencia la seva oferta de coworking i de serveis a les empreses

El centre d’innovació empresarial Nexes de Sant Sadurní d’Anoia continua el seu procés de consolidació al Penedès amb la potenciació de la seva oferta de “coworking” (cotreball) i de serveis a les empreses. El centre, depenent de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, ofereix als emprenedors, autònoms i a les empreses un espai de cotreball amb tarifes reduïdes adaptades a les necessitats dels clients. L’espai, amb capacitat per a 10 zones de treball, disposa de tots els elements necessaris per a que els usuaris puguin desenvolupar el seu treball i, al mateix temps, tinguin la possibilitat d’interrelacionar-se i crear xarxa.

L’espai de “coworking” està obert entre les 8 del matí i les 10 del vespre, però els usuaris tenen a la seva disposició un joc claus per a accedir fora d’aquest horari. Nexes ofereix una tarifa per a ús en horari integre diari de l’equipament i una altra per a mitja jornada de matí o de tarda. El contracte és d’un any prorrogable, però hi ha l’opció de rescindir-lo passat el primer mes.

Marta Castells i Esther Fornaguera, tècniques de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Sadurní i responsables de Nexes, expliquen que “la nostra oferta de cotreball és molt competitiva perquè disposem d’un espai amb totes les prestacions i comoditats que ens demanen els emprenedors. Les tarifes són molt ajustades i cal tenir en compte, a més, que una sola empresa o emprenedor té la possibilirat de contractar més d’un espai de treball si així ho requereix”.

Nexes busca, sobretot, convertir-se en un trampolí per als usuaris. De fet, l’objectiu final és que els emprenedors i les empreses puguin donar el salt i implantar-se per al seu compte un cop passat un determinat periode de temps al servei de “coworking”. En aquest sentit, Marta Castells indica que “tenim diversos casos d’usuaris que, després de passar per aquí, actualment ja ofereixen els seus serveis en oficines pròpies. Es un motiu de satisfacció per a nosaltres.”

Vídeo Promocional Centre Serveis a les empreses Nexes

Serveis a les empreses

Més enllà de la potenciació de l’oferta de cotreball, Nexes Sant Sadurní també vol posar en valor una altra de les seves branques operatives, la dels serveis a les empreses. El centre ofereix assessorament, eines per a la innovació tecnològica i proximitat de la formació. Esther Fornaguera explica que “els serveis a empreses busquen, entre d’altres, potenciar aspectes com la interrelació per a generar “networking”, la formació prop de casa sense necessitat de desplaçaments allunyats o la incentivació de la creativitat que és un element fonamental per a l’èxit empresarial avui en dia”. Fornaguera recorda, a més, que Nexes col.labora de manera molt activa amb l’Associació d’Empresaris del Penedès-Garraf (ADEG) amb molts bons resultats.

En el capítol de serveis a les empreses, Nexes Sant Sadurní també ofereix domiciliació empresarial. El servei permet a l’emprenedor treballar des del seu domicili particular, però posar l’adreça de Nexes com a direcció per a rebre documentació, paqueteria o, fins i tot, establir el centre com a lloc de reunions i trobades amb els clients.


nexes logo

NEXES – Innovació, emprenedors i empreses

Doctor Barraquer, núm. 3-5
08770 Sant Sadurní d’Anoia
+34 931 185 195
socupacio@santsadurni.cat

http://www.santsadurni.cat/nexes
Twitter