Sitges ofereix el curs de disseny de moda més complet del Penedès

L’únic curs de disseny de moda del Penedès que ofereix formació en patronatge, pràctiques de taller i especialització en el sector que esculli cada alumne és el Fashion Institute of Barcelona, situat al Centre de Disseny de Sitges. El curs està adreçat tant a persones que vulguin dedicar-se professionalment a la moda com a aficionats que estiguin interessats en ampliar-ne el seu coneixement i puguin portar a la pràctica els seus propis dissenys. El prestigiós dissenyador Joaquim Verdú està al capdavant del Fashion Institute of Barcelona, ja que exerceix com a director acadèmic del centre i hi imparteix classes de disseny de moda.

Claudia Verdún

El prestigiós dissenyador Joaquim Verdú lidera el Fashion Institute of Barcelona, amb matrícula oberta

Joaquim Verdú

Flexibilitat d’horaris

El Fashion Institute of Barcelona va obrir portes el passat setembre i té la seva matrícula oberta. Un dels seus grans atractius és la flexibilitat d’horaris que ofereix. “Intentem amotllar-los a les necesitats dels nostres alumnes“, explica la fundadora i directora del centre, Claudia Verdún. El centre està obert de dilluns a divendres, tant pels matins com per les tardes, i ofereix la possibilitat d’assistir a classes els dissabtes al matí.

El curs estàndar forma els alumnes en continguts generals de disseny de moda, il•lustració de moda, patronatge bàsic, i introducció al tall i confecció, uns conceptes essencials per a qualsevol persona que vulgui introduir-se en el món de la moda. Un cop s’ha consolidat aquesta formació, s’inicien les classes pràctiques al taller amb màquines per tal d’iniciar els alumnes a la costura. El curs pot personalitzar-se en funció de les necessitats de cada alumne. “Els deixem que posin en marxa la seva pròpia creativitat i els ajudem a tirar endavant els seus projectes“, assegura Claudia Verdún, tenint en compte que els alumnes poden presentar projectes personals que estiguin fora del programa i del contingut del curs, i demanar la tutoria per a la formació ampliada en patronatge i taller. Es tracta, per tant, del curs de disseny de moda més complet que pot trobar-se actualment a les comarques penedesenques.

La formació es pot realitzar en sis, vuit o deu mesos en funció de la disponibilitat horària dels alumnes. Un cop finalitzat el curs estàndar, el Fashion Institute of Barcelona també ofereix cursos d’especialització tant en disseny de moda com en patronatge, tall i confecció i màquines rectes i overlock. Així mateix, el centre oferirà cursos intensius pràctics de nivell avançat durant els mesos de juliol i agost.

FIB

Assessoria personalitzada de Joaquim Verdú

Des que va començar a funcionar, el Fashion Institute of Barcelona està formant en disseny de moda persones amb perfils professionals molt diferents. “Tenim des de gent que vol treballar en el món de la moda i impulsar la seva pròpia marca fins a personal shoppers, perruquers, mestresses de casa o aficionats a la moda“, explica Claudia Verdun. La directora del centre destaca que tots els alumnes disposen d’una “assessoria personalitzada de Joaquim Verdú, que els va dirigint i acompanyant“.

Joaquim Verdú

El Fashion Institute of Barcelona és una iniciativa impulsada per Joaquim Verdú i Claudia Verdún amb el suport del Centre d’Empreses de Sitges de l’Ajuntament de Sitges. “Rebem suport logístic, la plataforma de negocis, i els espais on impartim els cursos. Tinc molt agraïment cap a ells“, afirma la directora del centre, que té com a objectiu que els seus estudiants “trobin els millors recursos per estimular la seva creativitat, motivar la seva evolució i definir la seva futura professió” de la mà dels millors professionals del sector.


LOGO FIB

FASHION INSTITUTE OF BARCELONA (FIB)
Centre de Disseny de Sitges
Casas del Sordo, núm. 3 despatx núm. 6
08870 SITGES
Tel. 686 764 439
https://www.facebook.com/animate.boutique

.