La Finestreta Única Empresarial ja està implantada al 96% dels municipis catalans

La Finestreta Única Empresarial (FUE) ja és present a 905 municipis de Catalunya, el 96% del total, i pròximament s’incorporaran 15 municipis més, cobrint ja el 76% de la població del país. Són dades que s’han donat a conèixer en la cloenda de la jornada ‘Finestreta Única Empresarial.

Ara obrir és més fàcil, ho sabies?’. La FUE és l’espai físic o virtual des d’on les empreses poden fer totes les gestions necessàries per desenvolupar la seva activitat, amb independència de l’Administració responsable. Entre els 27 ajuntaments pendents d’adhesió hi ha la ciutat de Barcelona, cas especialment complex per tenir una població de 1,6 milions d’habitants i una extensa activitat econòmica. Sense comptar la capital catalana, la població del país que encara no pot accedir a la FUE és d’unes 150.000 persones. “Serà un èxit el dia que Barcelona estigui a la FUE”, ha indicat el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, en la cloenda de la jornada, en què s’ha fet un reconeixement els 19 ajuntaments “pioners” que van adoptar aquesta eina per a l’activitat econòmica.