Escoltar els clients, una prioritat per a l’advocada Carmen M. Rodríguez

L’atenció personalitzada i el tracte de proximitat són dos elements bàsics del servei que ofereix l’advocada Carmen M. Rodríguez a Vilanova. La lletrada, que compta amb despatx propi des de fa set anys, està especialitzada en resoldre problemes de negocis, de reclamacions de quantitats econòmiques i demandes bancàries, així com temes laborals, i asessorament fiscal i comptabilitat. L’advocada també negocia el retorn de diners cobrats amb motiu de les clàusules sòl, i ofereix assessorament a l’hora de fer la declaració de la renda. Així mateix, Rodríguez, que és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, té experiència en temes de família i casos de violència de gènere.

“Tracte de tu a tu”

“El tracte al client sempre és al despatx, m’agrada que ell o ella s’expressi i m’expliqui els seus problemes”, explica l’advocada, que destaca que, moltes vegades, el que primer necessiten les persones que es posen en mans d’un advocat és “ser escoltades“. “M’agrada el tracte de tu a tu, escoltar les persones“, assegura Rodríguez.

A través d’una primera visita, els clients exposen el seu problema a l’advocada. La lletrada realitza posteriorment un estudi del cas en el que presenta les possibles solucions en funció de les necessitats de cada persona. En aquest sentit, Carmen M. Rodríguez destaca la importància d’adequar-se a allò que requereix el client, oferint-li un suport imprescindible per superar situacions que de vegades són realment difícils.

La disponibilitat de Rodríguez a l’hora d’atendre els clients, tant a través del seu mòbil com del correu electrònic o via presencial, és una altra de les característiques destacades del seu servei. L’horari d’atenció al públic de l’advocada és de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, i de 17 a 19 hores, de dilluns a dijous.


CMR ADVOCATS

Plaça Peixateria, 13, baixos.
Telèfon 620149979
http://cmrodriguez.cat/
Facebook

Carmen M. Rodríguez