Les solucions als problemes laborals, a IURIS VNG ADVOCATS

El dret i l’assessorament laboral és l’especialitat de IURIS VNG ADVOCATS, un despatx d’advocats situat al centre de Vilanova que inclou tots els serveis relacionats amb l’àmbit del treball. Problemes relacionats amb acomiadaments, assetjament laboral, reclamacions de quantitat o accidents laborals són alguns dels serveis que ofereix, a més d’exercir com a assessors en matèria de confecció de nòmines, contractes de treball, altes i baixes de treballadors, o convenis i pactes col·lectius. El fet de disposar de les eines tecnològiques i les bases de dades més modernes, i d’actualitzar-se constantment per conèixer les darreres novetats del sector és un dels trets diferencials del despatx.

Xavier Lorca Fernández és el soci fundador de IURIS VNG ADVOCATS. Llicenciat en Dret per la UB, màster en Dret laboral i en Dret fiscal i especialista en Mediació sociolaboral, el fundador del despatx compta amb una àmplia experiència en el sector de la gestió laboral i en la direcció de departaments de RRHH. Lorca també té una llarga trajectòria com a consultor i assessor en matèria laboral, i és expert en auditories laborals, en formació de departaments de RRHH i en la docència relacionada amb la gestió laboral. “Estem consolidats en l’àmbit laboral“, explica l’advocat, que col·labora habitualment amb gestories que del·leguen en ell aspectes específics arran del seu coneixement en matèria laboral.

“Quan algú és acomiadat no sap què ha de fer. De vegades la liquidació o la indemnització està mal calculada o el treballador no sap si s’ha respectat la legalitat” Xavier Lorca Fernández

IURIS VNG ADVOCATS

Lorca explica que si bé fa uns anys, arran la crisi econòmica, els casos més habituals que han arribat al seu despatx han estat “els expedients de regulació d’ocupació i les modificacions substancials de les condicions de treball“, ara “ja no hi ha tants acomiadaments globals“, però sí individuals, i especiament “molts casos d’assetjament laboral o mobbing“. Des del punt de vista dels treballadors, IURIS VNG ADVOCATS sempre treballa per garantir la seva entitat. “Intentem gestionar i mantenir el seu lloc de treball, i si no és possible, adoptar les mesures oportunes“, explica l’advocat. “Quan algú és acomiadat no sap què ha de fer. De vegades la liquidació o la indemnització està mal calculada o el treballador no sap si s’ha respectat la legalitat“, sosté el fundador de IURIS VNG ADVOCATS, que destaca que és essencial actuar-hi ràpid, tenint en compte que el termini per presentar una demanda per l’acomiadament venç als 20 dies d’haver estat comunicat.

Un altre dels serveis destacats que ofereix el despatx és l’assessorament sobre incapacitats. “Moltes persones pateixen una malaltia o han sofert un accident i presenten limitacions funcionals que les afecta d’una manera important a la seva feina“, diu l’advocat. La seva especialitat en aquest àmbit fa que el despatx compti amb la col·laboració de perits mèdics en Medicina general i en especialitats com la Psiquiatria, per tal de valorar amb major rigor assumptes d’incapacitat permanent, incapacitat temporal, impugnació d’altes mèdiques i graus de discapacitat, i així aconseguir els millors resultats per als seus clients.

D’altra banda, moltes persones s’adrecen al despatx per sol·licitar un precàlcul de la pensió de jubilació, l’atur o bé per assessorar-se sobre qualsevol prestació de la Seguretat Social. L’equip de IURIS VNG ADVOCATS s’encarrega de la seva tramitació al llarg de tot el procés, i de presentar una reclamació en cas que la quantitat no sigui la correcta.

IURIS VNG ADVOCATS també treballa habitualment per a empresaris, als que ofereix el seu assessorament especialitzat en matèria laboral, la formació de personal, informes de costos laborals o plans de viabilitat, entre d’altres. En cas de conflictes laborals, la primera aposta del despatx és sempre “intentar la mediació”. Si no és possible, Xavier Lorca i el seu equip estudien quines són les millors mesures en funció de les necessitats de l’empresa. Els valors fonamentals del despatx IURIS VNG ADVOCATS són eficàcia, tracte personalitzat, proximitat, confiança i qualitat del servei.


IURIS VNG ADVOCATS

Rambla Salvador Samà, 39, 1r pis, Despatx 8, Vilanova i la Geltrú.
93 814 30 42 / 93 811 52 51
Horari: De dilluns a dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h, i divendres de 9:00h a 14:00h

http://www.iurisvng.com

IURIS VNG ADVOCATS