La papereria Alfil.be comença la seva aventura al centre de Vilanova

Alfil.be VNG és una nova papereria i botiga de material d’oficina que agafa el relleu del sector de l’antiga papereria Moreno al centre de Vilanova. “És la nostra primera experiència en una botiga així, estem il·lusionats i portem moltes novetats per desmarcar-nos de la competència”, destaquen els propietaris Laura Martínez i Daniel Pfister.

La botiga és una franquícia i la seva central es troba a Igualada. El producte bàsic i majoritari de la botiga és el material escolar i d’oficina de tot tipus però també tenen articles per fer manualitats com, per exemple, paper d’arròs, per fer sublimacions o decoupage, entre d’altres.

El mobiliari per oficina, taules o cadires i bosses de viatge per a executius, també es podran comprar a la nova botiga. Però la venda de productes va més enllà de l’espai físic ja que compten amb un ampli catàleg de més de 200.000 productes en material d’oficina que poden fer arribar al client, si així ho desitja. A través de la pàgina web, el client accedeix a la seva botiga principal i pot demanar que li portin els productes a la botiga o a casa. De la mateixa forma, els propietaris expliquen que si algú va a la botiga i vol un producte que no es troba en aquest moment, en un termini de 48 hores es pot fer arribar al client.

A banda d’aquests productes ofereixen altres serveis com són el de fotocòpies i enquadernació i també es realitzaran tallers, tant per infants com per adults. “La idea dels tallers s’importa des de la central d’Igualada, on gaudeixen d’un gran èxit i disposen del seu propi casal a l’estiu i les seves activitats extraescolars”. D’aquesta manera, a Vilanova pretenen incorporar els tallers un cop s’hagi superat l’inici del nou curs escolar. Els tallers es faran a la mateixa botiga en un espai reservat especialment per fer-los i els impartiran o bé els propietaris, Sara López o Elena Ortiz, les seves dues treballadores, o professors especialitzats en el cas dels tallers que tinguin més dificultat.

No només és una botiga, els tallers els distingeixen de la seva competència

Aquests tallers contemplen tot tipus d’activitats amb materials que es troben també a la botiga i es poden refer a casa: per exemple, dibuixos que es poden pintar al taller i que després es passen a roba o fusta mitjançant la tècnica de la sublimació, passant la plantilla per una planxa calenta. Altres tècniques que utilitzaran per als seus tallers són els “transfers”, unes fotocopies làser en blanc que es poden passar a qualsevol material, el “decoupage” per decorar capses de fusta, i el popular Scrapbooking: “La única cosa que es necessita per fer aquestes manualitats és saber com funciona el material i tenir molta imaginació, a partir d’aquí tot surt cap endavant”, comenta Daniel Pfister. 

Amb l’inici del nou curs, Alfil.be fa una promoció especial per “la tornada al cole”. Per una compra de material escolar superior a 25€, obsequien els seus clients amb una nit d’hotel. Així, els clients podran fer un intercanvi en compra de llibretes, bolígrafs, colors, etc. per una petita escapada.

 


ALFIL.BE VNG
Rbla. Salvador Samà, 21
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: 937 22 46 62
Facebook