Més de trenta anys d’experiència a La Llar de la Fotocòpia

La Llar de la Fotocòpia és una empresa del sector de les arts gràfiques amb  més de 30 anys d’experiència a Vilanova i la Geltrú, oferint un servei professional i de qualitat, tant per a particulars  com  per a empreses de tot tipus, des de despatxos d’enginyeria i arquitectura fins a escoles de primària i secundària. Estem especialitzats en fer projectes per a professionals i dossiers per a escoles i AMPAS.

 

La Llar de la Fotocòpia va començar ubicada a l’avinguda del Garraf núm.16, de Vilanova i la Geltrú. L’any 2011 va canviar la direcció i gerència de l’empresa i es va traslladar a un local molt més ampli i més fàcil d’ubicar, al Carrer Unió núm. 90, davant de l’edifici de la Paperera, on hi ha l’IMET –Institut Municipal d’Educació i Treball-.

 

En aquest espai, La Llar de la Fotocòpia ha aconseguit convertir-se en un centre de referència de la impressió. Les noves instal·lacions han permès apostar per l’adquisició de màquines de fotocopiar i impressores d’última generació, una inversió en tecnologia que ha suposat aconseguir oferir als clients un servei integral i professional en reproducció.

Serveis que ofereixen:

 • Fotocòpies en blanc i negre.
 • Fotocòpies en color.
 • Ampliacions i reduccions.
 • Fotocòpies de plànols (diferents suports i gramatges).
 • Impressions.
 • Servei de plotter.
 • Enquadernacions.
 • Plastificacions en petit i en gran format (fins a 1m d’ample).
 • Venda de paper al detall (diferents qualitats i gramatges).
 • Servei d’impremta.
 • Tampons i segells personalitzats (entrega 24h.).
 • Servei de fax.
 • Lliurament i rebuda de correus electrònics.
 • Muntatge de fulletons.
 • Digitalització i escanejat de documents i plànols.
 • Servei de grapar, alçar, tallar, doblegar, ensobrar i tallar.

També podreu trobar un gran ventall de nous productes:

 • Material de papereria i oficina.
 • Muntatges en cartró-ploma.
 • Impressió de quadres amb tela i bastiment.
 • Roll-ups (disseny i muntatge).
 • Lones i rètols de PVC per a exterior.
 • Targetes de visita, punts de llibre, flyers, fulletons de publicitat, carpetes per a documents personalitzades (diferents mides i papers). Muntatge i disseny.
 • Servei de publicitat estàtica i dinàmica a la botiga.
 • Etiquetes, vinils d’impressió i adhesius per a personalitzar tot tipus de productes.

La Llar de la Fotocòpia ha volgut renovar el concepte de copisteria, amb creativitat i nous productes, per tal de poder oferir a tots els clients els serveis habituals i d’altres de més innovadors i, com és una empresa compromesa amb l’ensenyament, també, podreu trobar material per començar ben preparats a l’escola i podreu fotocopiar pàgines de llibres, diaris i revistes, perquè és una empresa autoritzada per CEDRO.

 


LA LLAR DE LA FOTOCÒPIA
C/ Unió, 90
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: 938938702
Facebook