Perquè escollir Global Connect Idiomes per aprendre anglès?

Global Connect es va posar en marxa el 2007 i ha arribat a ser una de les acadèmies d’idiomes amb millor reputació a Vilanova i la Geltrú. Aquest èxit prové de diversos factors que han estat clau en aquests deu anys de vida.

En primer lloc, el seu objectiu és que l’alumnat sigui capaç de comunicar-se en anglès i per aconseguir-ho utilitzen a totes les classes i cursos una metodologia molt participativa, focalitzada en la motivació de l’alumnat.

En segon lloc, i no menys important, el seu professorat és nadiu i constitueix un equip professional de gran qualitat, amb molta experiència i dedicació. És un equip que optimitza els materials didàctics per tal que l’experiència de l’alumnat aprenent l’idioma estigui basada en la comunicació; fent les classes més personals i, tanmateix, més desafiants. D’aquesta manera als estudiants se’ls presenta un ambient que afavoreix la pràctica del llenguatge après a la classe.

Així doncs, tots els membres de l’equip docent estan qualificats i són apassionats de la seva feina. A més, assisteixen a tallers de desenvolupament professional; donat que per a Global Connect té molta importància la millora constant i la formació continua. Això assegura que estem constantment en evolució i fent l’aprenentatge de l’idioma més interessant i efectiu, així com mantenint un alt estàndard d’excel·lència.

De manera paral·lela, Global Connect és conegut pel seu ús d’una perspectiva comunicativa. Això es deu a que les classes s’enfoquen en produir el llenguatge i no només en fer exercicis gramaticals o centrar-se en el llibre.

En tercer lloc, els grups són reduïts i estan dividits, primer, per nivell i, després per edat. Totes les classes i grups es basen en un ambient divertit i càlid, i la mida reduïda d’alumnes per classe optimitza la participació de cada estudiant.

Global Connect és l’únic centre a Vilanova i la Geltrú amb l’acreditació de la Universitat de Barcelona

Convé destacar que Global Connect és l’únic centre a Vilanova i la Geltrú amb l’acreditació de la Universitat de Barcelona i es tracta d’un dels 25 centres a Catalunya que ha obtingut aquesta certificació de gran qualitat. Global Connect va superar la rigorosa selecció de l’Escola d’Idiomes Moderns i va ser l’escollida al municipi segons criteris de qualitat, organització i experiència. Això ha demostrat que Global aconsegueix uns alts estàndards d’educació, i està contínuament supervisada pels sistemes d’avaluació, d’excel·lència en l’ensenyament i pels programes d’estudi clarament definits de la Universitat de la Barcelona.

I és que gràcies a aquesta acreditació, l’alumnat dels cursos extensius té la possibilitat d’obtenir un certificat Universitari de l’Escola d’Idiomes Moderns acreditant el seu nivell d´anglès i de rebre el carnet de la Universitat de Barcelona (UB).

Tanmateix, a més de poder obtenir un certificat a través de la UB amb Global Connect; també és centre preparador d’Exàmens de Cambridge i Trinity, amb taxes del 97% i el 99% d’aprovats en aquests tipus de certificacions.

Per altra banda, en referència a les classes per a nens i nenes, el secret de l’èxit i de la motivació dels infants a Global Connect Idiomes és l’ús del teatre com a eina educativa a la classe. L’èxit de l’aprenentatge s’aconsegueix per diverses vies: per una banda, han dissenyat un programa a mida que inclou el vocabulari i les estructures impartides a la classe al llarg de tot el curs. I per l’altra, l’espectacle de teatre també actua com un objectiu de l’idioma cap al qual els estudiants treballen. És així com el teatre ajuda a transmetre el significat d’allò que estan aprenent i dóna context per tal que l’alumnat pugui utilitzar l’anglès a la classe; és a dir, utilitzen el teatre com a mitjà per transmetre el significat d’allò que s’ha ensenyat i per tal que els estudiants produeixin allò que han après.

En referència a la modalitat dels cursos, a Global Connect pots realitzar cursos intensius (durant el mes de juliol) o cursos extensius per a nens i joves, que comencen al setembre i per adults a l’octubre finalitzant al juny i amb un o dos dies de classe a la setmana.
Com a conclusió, podem afirmar que si t’apuntes a un curs a Global Connect el seu equip, la seva metodologia i el seu bagatge asseguraran l’èxit del teu esforç en l’aprenentatge d’aquest idioma.

 GLOBAL CONNECT IDIOMES
Rambla Principal, 7 | C. Sant Pau 23
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: +34 93 814 46 48
E-mail: info@globalconnect.es
Facebook