Un aprenentatge d’anglès efectiu i de qualitat: l’objectiu de Kids&Us

Kids&Us vol ser el líder referent en l’aprenentatge d’anglès per a nens i nenes a partir d’un any i fins els 18. Per aconseguir-ho, l’únic camí està en oferir un aprenentatge de la màxima qualitat.

Kids&Us fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. Les criatures arriben al món dotades d’un cervell en el qual la majoria de circuits estan desconnectats, entre ells els del llenguatge. Per connectar i activar aquesta poderosa xarxa, l’hem d’envoltar d’estímuls significatius que potenciïn al màxim les habilitats innates per aprendre. A Kids&Us volem aprofitar i optimitzar tots els mecanismes que s’activen durant els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua.

 

Qualitat i innovació: la combinació perfecta

El Departament Pedagògic de Kids&Us, un dels departaments més grans de la companyia, és el laboratori de Kids&Us. La innovació ha sigut la base del mètode des de la seva creació i segueix sent l’ànima de Kids&Us, perquè l’únic objectiu de la companyia és oferir cada dia un mètode millor per a que els nens i nenes de tot el món aprenguin anglès de manera efectiva i contrastada.

El Departament Pedagògic crea els nous cursos, d’acord amb els criteris metodològics de Kids&Us i amb l’objectiu que els alumnes assoleixin el nivell desitjat a cada etapa. Els cursos existents es revisen i actualitzen cada any, de manera que el mètode està en constant estudi, evolució i millora.

Un èxit basat en la qualitat i el seguiment individual de l’alumne

Un èxit basat en la qualitat i el seguiment individual de l’alumne

L’èxit de Kids&Us està en la qualitat de l’aprenentatge. A Kids&Us s’ofereix un mètode propi per a l’aprenentatge de l’anglès a partir d’1 any, edat en què els alumnes assisteixen a classe acompanyats dels pares, i fins als 18, quan els joves assoleixen unes altes competències lingüístiques en anglès.

A Kids&Us les classes tenen un màxim de 8 alumnes. És un nombre adequat perquè tots puguin interactuar en anglès a dins de l’aula i perquè els teachers facin un millor seguiment dels alumnes. En aquest sentit, després de classe, els professors redacten un breu informe sobre el rendiment dels alumnes i, al final de cada trimestre, les famílies reben un informe acadèmic amb tota la informació relativa a l’aprenentatge del seu fill o la seva filla.

A més d’aquest canal, els centres Kids&Us mantenen una comunicació constant amb les famílies amb reunions informatives i tutories individualitzades. D’aquesta manera els pares i mares coneixen de primera mà l’evolució dels seus fills en el procés d’aprenentatge. És un servei d’altíssima qualitat que marca la diferència.

Kids&Us realitza més de 5.000 auditories anuals de classes. S’analitzen minuciosament les classes per part dels responsables del Departament de Qualitat i del Departament Pedagògic i pel director de cada centre.

 

La confiança de milers de famílies és la millor garantia

Més de 115.000 famílies confien en Kids&Us. L’èxit no és fruit de la casualitat.
Kids&Us és una metodologia provada per a nens a partir d’1 any, que submergeix als alumnes en un univers d’estímuls de qualitat en anglès tant dins com fora de les aules.

Aquest ecosistema busca complementar i consolidar l’experiència de l’aprenentatge i que els nens i nenes s’impregnin d’anglès a través d’activitats com: teatre, tallers de cuina, ciència i hores del conte, entre altres. A Kids&Us, l’anglès va més enllà de les aules.

 CENTRE KIDS&US VILANOVA I LA GELTRÚ
C/ Pere Jacas, 13-17
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: 938152753 – 630737103
Email: vilanova.geltru@kidsandus.es
https://vilanova.kidsandus.es/
Facebook