UniCor Languages amplia la franja d’edat dels seus alumnes per estudiar qualsevol idioma

L’escola acredita el nivell cursat amb un certificat i prepara els seus alumnes per a les proves oficials de Cambridge English, Institut Français, Goethe Institute i Instituto Cervantes

Anglès, alemany, francès, italià, portuguès, espanyol per a estrangers, rus, xinès, japonès… Qualsevol llengua que una persona vulgui aprendre, la pot estudiar a UniCor Languages, sigui quin sigui el seu nivell.

Aquesta acadèmia d’idiomes imparteix tots els nivells de titulació de llengües amb docents nadius. El nombre mínim per formar un grup són 4 persones i el màxim són 8: “Posem aquests límits perquè amb menys alumnes és millor. Fem moltes activitats de comunicació, així que si fóssim més persones no sortirien endavant les classes”, comenta la directora del centre, Nuria Delshams. De fet, en cas de voler idiomes més especials com poden ser el japonès o el xinès, si no s’arriba a formar un grup de quatre persones, es fan classes particulars.

L’alumnat té la possibilitat de fer el curs en dues modalitats: 3 hores o 6 hores setmanals. “Els cursos de 6 hores són semi-intensius. Fem també cursos intensius de 3 o 5 hores al dia, però només els oferim a l’estiu que és quan hi ha demanda” explica Delshams. UniCor Languages s’organitza per quadrimestres de forma que la primera matrícula va de finals de setembre a gener i la segona de febrer a finals de juny, havent-hi unes vacances per l’alumnat de 15 dies entre un quadrimestre i l’altre. Des de l’acadèmia contemplen que per un curs de 3 hores setmanals presencials, hi ha una hora i mitja de treball a casa.

El contingut de les matèries a les seves classes s’organitza en un 60% de gramàtica i un 40% de pràctica. Els alumnes a les classes s’organitzen en cadires formant una rotllana que afavoreix la part de comunicació, ja que cada classe té una part magistral on s’ensenya la matèria a pissarra però automàticament es posa en pràctica de forma oral. “És una manera en què l’alumne se sent bé. També ens serveix a nosaltres per veure si l’alumne és capaç de retenir els continguts o no, i si en cas negatiu la classe no és para per a ell. Nosaltres no anem al ritme de l’alumne, l’alumne va al nostre ritme” subratlla la directora del centre. En el cas que un alumne tingui dificultats amb alguna part del temari, des de l’acadèmia ofereixen unes classes de reforç individuals per poder aconseguir que l’alumne se situï al mateix nivell que els altres companys de classe.

Sabem que som molt durs, això és el que ens diferencia de la resta. No es tracta de guanyar clients, es tracta d’oferir el millor servei possible” comenta Delshams. La nota mínima per aprovar l’examen mensual a UniCor Languages és un 7,0 i per tal de certificar el nivell assolit s’ha de treure com a mínim un global de 7,5. Per això, el seguiment de les seves classes és un pilar fonamental. Segons explica la directora del centre, s’està al 100% pendent de l’alumne i en el moment en què no es presenta a una classe, es truca: “Si s’avisa amb antel·lació aquestes classes es poden recuperar, però si un alumne passa de tot, la perd”, explica Nuria Delshams.

La novetat que inclouen en aquest curs acadèmic 2017-2018 és l’ampliació de la franja d’edat dels seus alumnes. En un principi van començar admetent a tots els alumnes, però amb el temps van acotar la franja d’edat fins a majors de 18 anys. Enguany, els joves de més de 12 anys podran aprendre llengües a UniCor Languages. “El que volem aconseguir és que l’alumne, quan acabi batxillerat, ja tingui el First Certificate”, destaca Nuria Delshams.

La matrícula es tancarà de cara a finals de setembre i l’alumnat té la possibilitat de triar diferents horaris. Les opcions són dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 16:30h a 18:30h i els dissabtes al matí de 9:30 a 11:30 o 11:30 a 13:30h

“Sabem que som molt durs, això és el que ens diferencia de la resta. No es tracta de guanyar clients, es tracta d’oferir el millor servei possible” Nuria Delshams

És important tenir un títol i poder-ho demostrar

A final de cada curs, des d’UniCor Languages s’acredita el nivell cursat amb un certificat i a més a més, preparen els seus alumnes per a les proves oficials de Cambridge English, Institut Français, Goethe Institute i Instituto Cervantes. Però pel centre el més important no és poder posar en un currículum que es té un títol oficial sinó el fet de saber desenvolupar-se, tenir i demostrar realment aquell nivell. “S’ha de canviar l’enfocament que té la gent actualment. Molts estudiants pensen només en obtenir el certificat B2 per treure’s la titulació. Doncs no, tampoc serveix aquell títol que et vas treure fa deu anys i si ara ja no tens aquell mateix nivell”, pensa Nuria Delshams.

Per aquella gent que ha arribat a nivells de B2 (equivalent a First Certificate in English) i té un coneixement de la llengua i una gramàtica consolidada, s’imparteix un curs de comunicació aplicada per a totes les llengües. “Communication serveix per recuperar el nivell adquirit que amb el temps i el fet de no parlar una llengua es dorm i es perd, però com hi ha una base sòlida es recupera amb facilitat”, explica Delshams. El curs consisteix en 32 temes d’actualitat i, al final, l’alumne ha de preparar una presentació individual d’un mínim de 20 minuts. També hi ha un curs de comunicació diferent per al nivell C1.

Col·laboració amb empreses i perfils professionals

UniCor Languages ofereix als alumnes altres serveis a més de les classes magistrals. Per una banda, ofereixen uns grups de Business (in-house / in-company) per aquells usuaris que necessiten adquirir un nivell dins del món empresarial i professional. S’organitzen grups com a la resta de cursos “el que passa és que acaben sortint millor les classes particulars perquè al final cadascú ho vol enfocar cap a la seva empresa”, argumenta la directora del centre.

En la mateixa línia, UniCor Languages fa col·laboracions amb empreses que sol·licitin la seva ajuda. Per exemple, a l’hora de contractar a un treballador, una empresa pot demanar a UniCor Languages que els hi faci una avaluació per saber el nivell real de l’aspirant que consisteix en testejar a la persona en tots els aspectes de la llengua.

Igualment, treballen amb escoles on imparteixen moltes de les classes de llengües extraescolars.

Sigues llest…comença ara!
4 months = 1 nivell
Amb horaris de: matí, tarda, nit i dissabtes.
Estàs…ready?

 UNICOR LANGUAGES
Horaris d’administració i atenció personal
Dilluns a divendres de: 9 a 13 h / 16 a 20:30 h
Dissabtes: amb cita prèvia
Rambla Principal, 104
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: 93 893 63 60
information@unicorlanguages.com
http://www.unicorlanguages.com/
Facebook