El que has de saber per a protegir la teva llar amb l’assegurança correcta

T’has plantejat mai què passaria si per casualitat casa teva pateix un incendi, un robatori o una inundació que causa desperfectes als veïns, i no tens contractada una assegurança de llar? La situació seria un desastre per a la teva butxaca i el teu patrimoni, si t’has de fer càrrec de tots els desperfectes causats a terceres persones. Per això, si disposes d’una assegurança estaràs protegit davant els costos inesperats que poden sorgir quan menys ho esperes.

Les assegurances de llar son de les més contractades per una part important de la població. I és que una pòlissa de llar és una garantia per a protegir la casa i els seus habitants. La finalitat és cobrir qualsevol imprevist que pugui sorgir dins i fora de l’habitatge, protegint els béns materials de la casa, els objectes personals i els danys que puguis ocasionar a un tercer. Al cap i a la fi, no és res més que una garantia de tranquil·litat i seguretat.

Una pòlissa de llar surt molt a compte. Per uns 10 euros al mes pots protegir el teu habitatge de qualsevol accident que sense assegurança et podria acabar arruïnant o perdent-ne la propietat.

El continent i el contingut

Qualsevol assegurança de llar gira al voltant de dos conceptes: el continent i el contingut. El continent comprèn l’habitatge en si mateix, la seva estructura física i les seves dimensions. En altres paraules, les parets, les portes, els armaris encastats, el bany, … El contingut és tot allò et pots portar amb tu si algun dia canvies de pis o casa. Així doncs, haurem de tenir en compte els mobles, electrodomèstics, roba, decoració …

Els objectes de valor

Hi ha objectes que s’han de valorar individualment i ser especificats en l’assegurança com ara les joies o determinats objectes de valor especial com poden ser quadres, col·leccions d’art o similars. El millor és que contactis amb un corredor d’assegurances perquè t’ajudi i assessori en tots aquests aspectes. Davant l’assegurança de la teva llar no pots deixar res a l’atzar, per això el consell i assessorament d’un professional t’ajudarà a protegir correctament tot el que més t’importa.

El preu d’una assegurança de llar

El preu d’una assegurança de llar es basa en diferents paràmetres. Alguns dels criteris són els metres quadrats, l’any de construcció i reforma (si n’hi hagués), les mesures de seguretat, si l’habitatge està en una ciutat o en un poble, … Factors com aquests són generals per a tots els tipus d’assegurances de llar, però hi ha altres que es basen segons les cobertures contractades particularment en cada pòlissa, i també el que es cobreixi en el contingut per tal de protegir-lo.

Davant el dubte, el millor es assessorar-se per una corredoria d’assegurances, ja que els corredors no estan vinculats a cap companyia asseguradora i ofereixen assessorament independent, sempre defensant els interessos del comprador.

L’assessorament gratuït d’un corredor d’assegurances

Precisament, a l’hora de fer una assegurança de llar és difícil valorar les pertinences d’un mateix; o no tenim temps o no li donem importància que es mereix. Et recomanem que paris a pensar-hi i no deixis sense cobertura tot allò essencial i de valor. L’experiència ens diu que només valorem la utilitat d’una assegurança quan pateixes un accident. Per evitar emportar-te una sorpresa o mala experiència, dedica-li uns minuts a fer un petit estudi del que tens i què passaria si ho perdessis per culpa d’una inundació, robatori o incendi. I recorda, dirigeix-te a un corredor d’assegurances si tens qualsevol dubte, t’assessorarà i aconseguirà la millor assegurança al millor preu. Les corredories d’assegurances et donaran un servei professional pel mateix preu de l’assegurança, i defensaran els teus interessos davant la companyia.


RSM Corredoria d’Assegurances
T’assessorem i expliquem les assegurances perquè triïs la que millor s’adapti a tu
Av. Jaume Balmes, 35
938154000
Vilanova i la Geltrú