IMPERGA, solucions impermeabilitzants amb l’última tecnología

IMPERGA, l’empresa de Vilanova i la Geltrú especialitzada en les solucions d’alta qualitat per a la construcció, fa més de 25 anys que treballa exclusivament per oferir tot tipus de solucions impermeabilitzants per a habitatges i edificacions. I és que IMPERGA es distingeix per l’aplicació de l’última tecnologia i una alta qualitat de materials de la construcció. L’empresa vilanovina s’ha fet amb una merescuda reputació dins del sector i des de fa més d’un quart de segle treballa per l’excel.lència amb les marques internacionals més prestigioses del mercat.

Les filtracions d’aigua ja no són un problema per a les edificacions gràcies a IMPERGA, que presenta solucions a qualsevol tipus de filtració amb resultats avalats satisfactòrament per part dels clients. A més, incorporen nous tractaments d’humitat per capil•laritat i humitat per condensació. L’equip d’IMPERGA dedica un esforç diari a la seva aposta per l’actualització i la formació constant en aquest àmbit. D’aquesta manera, el client pot trobar en l’equip tècnic d’IMPERGA informació i assessorament sobre tots els productes possibles i existents del mercat, identificant clarament quins són els més adients i òptims amb la intenció d’aconseguir un resultat d’alta qualitat i les màximes garanties.

IMPERGA treballa per a particulars i per a empreses al costat de DISMACOAT, una empresa que ja compta amb més d’una dècada d’experiència totalment especialitzada en el subministrament, venda i distribució de productes específics per a la construcció. El seu objectiu és el d’assessorar tècnicament els clients i proporcionar-los el producte més adequat per a cada necessitat.

A través de les xarxes socials i des de la pàgina web, IMPERGA i DISMACOAT apropa als seus potencials clients les millors solucions per a les filtracions i les humitats en edificacions i un ampli catàleg de resultats exitosos que ja han aplicat al sector de la construcció. L’experiència de més de dues dècades al servei del sector de la construcció són el millor aval d’aquesta empresa, juntament a la satisfacció dels clients.

L’empresa de Vilanova i la Geltrú ofereix més d’un quart de segle d’experiència i professionalitat al servei de les solucions d’alta qualitat per a la construcció


IMPERGA

Rambla Països Catalans. 10 Nave 22
008800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
Tel: 938 11 51 46 | Fax: 938 11 51 47
info@imperga.es | info@dismacoat.es
http://imperga.es/

 

Imperga

24042007271-2

Imperga

Imperga