SIA BIOSCA revoluciona el concepte de botiga d’exposició i s’acosta als professionals amb nous serveis

SIA BIOSCA, especialista en productes per al bany, i en els sectors de la fontaneria, material elèctric, il.luminació i climatització, està revolucionant el concepte de botiga d’exposició i estrenarà al mes de novembre a les seves instal·lacions de Vilafranca del Penedès una nova sala d’exposició de primeres marques de més de 1.200 metres quadrats, la més gran del territori. És una de les apostes més important que impulsa l’empresa de referència en el sector de la construcció i les reformes de la llar al Penedès i Garraf en aquesta nova etapa empresarial. D’aquesta manera, SIA BIOSCA s’apropa encara més a les necessitats dels professionals del territori amb nous serveis en domòtica i il·luminació tècnica i decorativa, les principals tendències del sector.

Amb cinc botigues al territori i més de mig segle d’experiència al Penedès, SIA BIOSCA afronta amb optimisme aquesta nova etapa, amb la solvència d’una gran empresa al darrera per donar suport a un veterà negoci familiar i que compta amb l’aval de ser distribuïdors oficials de primeres marques, com ara Roca. Xavier Montserrat, gerent de SIA BIOSCA, destaca que el sector de la construcció i les reformes de la llar està sortint de la crisi econòmica i que les noves demandes dels professionals passen per serveis especialitzats i de confiança. En aquest sentit, entre els nous serveis que ofereix SIA BIOSCA als clients professionals hi ha la domòtica, que permet l’automatització, control i gestió de les llars, millorant la gestió energètica i la qualitat de vida de les famílies. La il·luminació tècnica i decorativa són altres de les iniciatives amb les que treballa l’empresa i que passen per l’assessorament, venda i projecció de qualsevol espai d’interior i d’exterior tenint en compte especialment els criteris de disseny i d’estalvi energètic.

L’empresa de referència en el sector de la construcció i les reformes de la llar incorpora serveis de domòtica i il·luminació tècnica i decorativa

Les noves tendències se suman al catàleg de serveis que ja ofereix l’empresa des de sempre, com ara el càlcul de calefaccions, aires condicionats, l’energia solar, terra radiant i qualsevol tipus de projecte de climatització amb qualsevol tipus d’energia i a través de professionals que assessoren el client des de l’inici fins al final. Igual que amb la projecció i suport tècnic per al control de maquinària i processos industrials o, en l’àmbit d’enginyeria, l’estudi i projecció d’instal·lacions elèctriques.

SIA BIOSCA ofereix als instal·ladors professionals i a clients particulars les primeres marques del mercat i un gran assortit i assessorament en productes de fontaneria, material elèctric, il.luminació, calefacció, aire condicionat, energies renovables, banys, cuines i electrodomèstics, ceràmica i ferreteria. I ho fa des de cinc delegacions a la vegueria: Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Martorell i El Vendrell.

Amb cinc botigues al territori, SIA BIOSCA estrena a la botiga de Vilafranca una nova sala d’exposició de primeres marques de més de 1.200 metres quadrats, la més gran del territori

Amb més de mig segle d’història, l’empresa familiar forma part des de fa quatre anys d’un important grup alemany dedicat a la distribució a instal·lador sde productes de fontaneria i calefacció, líder absolut al seu país. Amb la solvència i estabilitat que ofereix aquest grup, SIA BIOSCA manté l’essència amb la que va néixer el juny de 1963 a Vilafranca del Penedes, de mans de Francesc Biosca Jordà i Pere Montserrat Ferrer. A la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès van obrir la primera botiga, que es dedicaria a distribuir eines i materials per a la construcció i productes per a l’agricultura.

L’any següent ja van obrir la primera sucursal a Vilanova i la Geltrú, al carrer Sant Onofre. Posteriorment a la de Vilanova, s’obren noves botigues a Sitges (1981) a El Vendrell (1986) i Martorell (1994).


 

 

SIA BIOSCA

Vilafranca
Carrer Cubelles 7
08720 Vilafranca

Vilanova i la Geltrú
Ronda Europa 69
08800 Vilanova i la Geltrú

El Vendrell
Ctra. Tarragona 10
43700 Vendrell

Sitges
Carrer Camí Capellans 41
08870 Sitges

Martorell
Ctra. Piera
08760 Martorell