Clínica Dental R&C: “L’excel·lència no és l’objectiu, és el nostre punt de partida”

La clínica reforça el seu servei d’odontopediatria i utilitza el sistema radiogràfic digital

Prioritzar el pacient en tota la seva globalitat com a persona més que per només les seves dents és l’objectiu de la Clínica Dental R&C. La seva filosofia se centra en el pacient i en oferir-li els seus coneixements per aconseguir una diagnosi i un tractament personalitzat a les seves necessitats, a més de sentir-se atès en tot moment. “Un dels nostres objectius és que el pacient formi part del tractament que rep, volem la seva implicació i que entengui el perquè del seu tractament. L’excel·lència no és l’objectiu, és el nostre punt de partida”, expliquen des de la clínica dental.

La clínica dental està dotada amb modernes instal·lacions per a la diagnosi i la prevenció de les malalties de les dents. Una de les característiques de la consulta amb la qual mostren aquesta centralitat en el pacient és l’ús del sistema radiogràfic digital a l’hora de fer radiografies. Aquest sistema disminueix molt la radiació que reben els pacients amb altres sistemes de radiografia, com la convencional. “La radiació que emet el nostre TAC CBCT és 80 vegades menor a la que emet un TAC dels centres radiològics del nostre entorn”, destaca el director de la clínica i cirurgià maxil·lofacial Artur Díaz Carandell. Un altre dels avantatges d’aquest sistema és la millora de la qualitat de la imatge gràcies a la seva màxima resolució i una imatge en 3D de l’esquelet i de les dents per localitzar les lesions que passen desapercebudes amb altres sistemes de radiografia no digital. També ajuda a planificar cirurgies d’alta complexitat i a diagnosticar altres patologies.

Dins de cada box de la clínica hi ha càmeres intraorals per fer fotografies al moment de totes les dents, d’aquesta manera els pacients poden visualitzar allò que els hi passa. “Això ajuda molt a una millor comprensió de les diferents patologies que tenen a les dents i del tractament que han de rebre”, destaquen des de la Clínica Dental R&C.

Ara el centre ha reforçat el servei d’odontopediatria dirigit per la Dra Mireia Morera, de l’equip de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat. L’equip s’encarrega de la salut oral dels nens i nenes des dels 0 fins els 14 anys i tracta de veure si hi ha risc de càries i com tractar-les, així com de detectar altres malalties bucals que poden passar desapercebudes per l’odontòleg general. També tenen un box quirúrgic preparat amb totes les eines necessàries per a la sedació infantil, que a vegades és necessària per realitzar tractaments més complexes. “La millor forma de tenir una bona salut oral és treballar des de la prevenció. Per això és molt important la salut dels fills i és aconsellable una visita amb l’odontopediatra entre els 6 i els 24 mesos”, alerten des de la clínica.

Tot l’equip de professionals que integra la té una àmplia formació en les diverses especialitats que tracten. El Dr. Artur Díaz-Carandell és professor de cirurgia maxil·lofacial a la Universitat Autònoma de Barcelona i ponent en múltiples congressos i el Dr. Lluís Contreras també és un destacat ponent. Amb tot, el conjunt de professionals de la clínica ofereix serveis d’odontopediatria, ortodòncia, estètica dental, pròtesi dental, implantologia, periodòncia i endodòncia així com sedació per infants i adults, cirurgia mucogingival mínimament invasiva, endodòncia amb microscopi, regeneració òssia per a implants i dents, fisioteràpia de l’articulació temporomandibular, cirurgia maxil·lofacial i cirurgia estètica, entre d’altres.

 

 


 

CLÍNICA DENTAL ROSELLÓ & DIAZ CARANDELL

Plaça Soler i Carbonell, 24 Baixos 2a.
08800 Vilanova i la Geltrú
93 815 27 46 | 93 810 11 13
http://rosellodiazcarandell.com/
https://www.facebook.com/rosellodiazcarandell