La importància de tenir un dentista de confiança

Vivim en una època d’excés d’oferta, una època en la qual pràcticament tenim ofertes il·limitades per consumir tot tipus de productes i serveis. Si volem anar a sopar, disposem d’una multitud de diferents tipus de restaurants, de qualsevol part del món i diverses aplicacions que ens recomanaran quins són els millors, els mes econòmics, fins i tot els que ens atendran millor.

L’odontologia també ha patit aquest canvi. Molts pacients ens visiten per primera vegada sol·licitant una diagnosi, després d’haver consultat diverses clíniques. Això és un símptoma clar del fet que la majoria no té un dentista de confiança, no té un professional que sigui proper, que sigui la referència per a tota la seva família i que li transmeti seguretat i tranquil·litat.

Malgrat que tant a Vilanova, com a Barcelona, hi ha professionals molt bons, l’excés d’oferta ha tingut la seva vessant negativa en la pèrdua de referents.

A tall d’exemple, passa una cosa similar quan portem a reparar el cotxe: la majoria de les persones no tenim els coneixements suficients de mecànica i acabem confiant en un professional que ens sembla el millor. Si obtenim un bon resultat, repetim; i automàticament es converteix en el nostre mecànic de confiança, fins i tot, el que recomanem als nostres amics. Sabem que allò que ens digui, serà la millor opció per a nosaltres per que confiem en ell.

L’odontologia té una responsabilitat encara major, tenim un compromís diferent amb els nostres pacients, ja que ens confien la seva salut. Provar i equivocar-nos en alguna cosa tan important pot ser molt costós i no ens ho podem permetre.

El nostre compromís

El nostre compromís és amb la professionalitat, amb la responsabilitat de fer sempre una odontologia de qualitat i el millor per al pacient. Portem 16 anys treballant a Vilanova i els nostres pacients ens donen suport amb la seva confiança i fidelitat. Gaudim fent el nostre treball i tenint un tracte molt proper amb tots ells.

I una cosa molt important, creiem i apostem en una odontologia que sigui econòmicament accessible per a tots. Treballem per ser els millors i poder atendre a tothom.

Dents sanes a qualsevol edat

Prevenir en lloc de guarir

La nostra boca és molt important en aspectes socials, estètics i d’altres molt més bàsics com ara el fet de poder menjar sense sentir dolor. Tot això depèn de les nostres dents, que són úniques i hem de cuidar-les des del primer dia.
Treballar en els hàbits de la prevenció, del correcte raspallat de les dents en adults i nens, en realitzar-nos higienes periòdiques, revisions,… és sense cap mena de dubte el millor tractament per al pacient i, a la llarga, també el més econòmic.

El poder d’un somriure sa i atractiu

Cada dia valorem més l’estètica dental, cada cop som més concients del que som capaços de transmetre amb un somriure atractiu, que ofereix una bona imatge. Tots volem tenir un somriure perfecte i natural. Aquest auge de l’estètica professionalment ens alegra molt, ja que és l’àrea en la qual més s’han format i especialitzat els nostres professionals.

Ortodòncia en adults

L’ortodòncia ja no és solament per als infants. L’ortodòncia és una tendència sana en adults que volen veure’s millor. Amb l’ortodòncia invisible, el pacient pot corregir el seu somriure amb tractaments més curts de temps i gairebé invisibles. Avui dia ho podem corregir sense que afecti pràcticament el nostre dia a dia i sense complexos.

Blanquejament

A mesura que envellim i per la nostra alimentació, les dents van perdent el seu color natural, convertint-se en un color grisenc no gaire agradable. Aquesta pèrdua de color és tan gradual, que no ho notem fins que ho comparem. Les noves tècniques de blanquejament no solament ens permeten recuperar aquest color blanc natural, sinó que a més ho fem sense sensibilitat ni dolor per al pacient.

Estètica facial – àcid hialurònic

Des de l’any passat hem incorporat als nostres tractaments l’estètica facial mitjançant l’àcid hialurònic per completar el cercle i poder tractar l’estètica facial en tots els seus aspectes. L’àcid hialurònic és un potent rejovenidor i hidratant natural, la funció principal del qual és aportar volum i hidratació a la pell, llavis i pòmuls. Es tracta d’una substància produïda de forma natural pel nostre organisme i per tant és totalment reabsorbible i serveix per mantenir i realçar la bellesa natural de cada persona

Ha estat un any molt especial, amb molts canvis i apostes de futur. Seguim treballant en la nostra clínica a Barcelona i a Vilanova ens hem traslladat a una nova Clínica totalment adaptada a l’Avinguda Cubelles, 29. A peu de carrer per seguir creixent.

Hem creat a la nostra web (www.clinicaamaral.com) un blog en el qual ens especialitzarem en consells per a la prevenció. Volem cuidar més als nostres pacients i ser realment el seu dentista de confiança.

 


Clínica Dental Amaral

Avinguda Cubelles 29
08800 – Vilanova i la Geltrú
T.938 149 483 – M.600 763 533
e-mail info@clinicaamaral.com
https://clinicaamaral.com/