L’assegurança de salut, per a la teva tranquil·litat

Sovint pensem que tenim un estat de salut de ferro i no som conscients que en qualsevol moment ens pot passar alguna cosa. Segurament, no has pensat en fer-te una assegurança de salut perquè mai t’han operat ni has tingut una malaltia important. I no vull cridar al mal temps, desitjo que així sigui per molts anys. No obstant, com que no sabem què pot passar en el futur, no és mala idea fer-se una assegurança de salut privada per tenir la total seguretat que passi el que passi estarem ben cuidats.

Moltes persones es plantegen la possibilitat de contractar una assegurança mèdica que protegeixi la seva salut i la de la seva família, i els asseguri un servei d’assistència sanitària més còmode i eficaç. La teva salut no entén d’horaris, cues i esperes; per això és important ser previsor. L’assegurança de salut et garanteix una assistència mèdica privada, de qualitat i amb accés ràpid a totes les especialitats sense llistes d’espera, justament en el moment que ho necessitis.

Proves de diagnosi, tractament, analítiques, hospitalització… són serveis coberts per la sanitat pública, però per la situació actual fa que hi hagi llargues llistes d’espera per rebre l’atenció desitjada. Aquest és un dels motius perquè moltes persones opten per decantar-se per una solució sanitària privada que garanteixi el benestar i la qualitat de vida que desitgen.

L’assegurança de salut et garanteix una assistència mèdica privada, de qualitat i amb accés ràpid a totes les especialitats sense llistes d’espera. Maria José Ubide – RSM Corredoria d’Assegurances

No és únicament per una qüestió de llargues esperes, sinó també perquè amb una pòlissa de salut s’aconsegueixen facilitats a l’hora de visitar directament a un metge especialista sense haver de passar pel metge de capçalera. Una assegurança de salut significa tenir llibertat per escollir metge i centre hospitalari, tranquil·litat de tenir una segona opinió mèdica quan més ho necessites, condicions preferents en cas d’hospitalització, com habitació individual o la disposició d’especialistes en medicina alternativa com l’homeopatia, entre altres.

Abans de contractar una assegurança de salut per a tu i els teus, cal conèixer les modalitats que pots trobar. Com que cada persona és diferent i té diferents necessitats, pots escollir l’assegurança que millor s’adapta a tu i, així, només pagar el que realment necessites.

Quadre metge: reps l’assistència sanitària en base a la relació de professionals i establiments sanitaris concertats amb l’asseguradora. Hi podràs accedir sense cap tipus de cost i quan sigui necessari.

Quadre metge amb copagament: és una modalitat que permet reduir la quota mensual de l’assegurança mitjançant la qual cada vegada que se sol·liciti una prestació o es faci ús d’un servei mèdic s’abona un petit import prèviament establert.

Reemborsament de despeses: aquesta és, per entendre’ns, la modalitat premium ja que permet anar lliurement a qualsevol metge o clínica estigui o no integrat al quadre mèdic de la teva companyia asseguradora. L’assegurat, inicialment es farà càrrec de tots els costos dels serveis rebuts i posteriorment li seran reemborsats segons els límits establerts -normalment entre el 80 i 90% de l’import total de la factura-.

És important que sàpigues que abans de formalitzar un contracte, la companyia d’assegurances es posarà en contacte amb tu per fer-te un breu qüestionari de salut. Es fa per identificar i tenir en compte possibles malalties preexistents que hagis patit, i avaluar aspectes que puguin agreujar el preu (si ets fumador, practicant d’esports de risc,…)

Com que cada persona és diferent i té diferents necessitats, pots escollir l’assegurança que millor s’adapta a tu i així només pagar el que realment necessites.

També has de tenir present que en determinats casos poden establir-se períodes de carència. És a dir, un interval de temps durant el qual no són efectives algunes de les cobertures mèdiques o no pots accedir a determinats serveis. L’exemple més habitual és el de les dones que es volen fer l’assegurança un cop estan embarassades per cobrir les despeses del part. En aquest casos el període de carència seria de 8 mesos.

La salut és un tema que realment preocupa a la població, per aquest motiu, la millor atenció és l’avantatge més important. Amb una assegurança de salut aconseguiràs l’atenció que desitges i molta tranquil·litat. Per a qualsevol dubte en aquest tipus d’assegurança o una altra, pots contactar amb nosaltres i t’assessorarem.

 


RSM Corredoria d’Assegurances

Av. Jaume Balmes, 35. Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 815 40 00
mjubide@rsmseguros.es
http://www.rsmseguros.com/