Lycée BEL AIR, l’excel·lència d’un ensenyament multilingüe a les millors instal·lacions

El projecte educatiu del Lycée Français Bel Air parteix d’un equip de professionals compromès amb una pedagogia eficaç i innovadora

Les preinscripcions escolars marquen el mes de març i les famílies busquen les millors opcions per garantir als seus infants un futur ple de possibilitats, que passen per una formació àmplia i diversa que també busca l’excel·lència, avalada pels resultats acadèmics dels alumnes . En aquest camp és on destaca especialment el Lycée Bel Air, ubicat a Sant Pere de Ribes i que ofereix al seu alumnat un ensenyament multilingüe (francès, català, castellà i anglès) des dels tres anys amb professorat nadiu.

El Lycée BEL AIR va obrir les seves portes l’any 1992 i imparteix l’ensenyament homologat pel Ministère de l’Éducation Nationale Français des de l’educació infantil fins a segon de batxillerat. Amb una ubicació estratègica i ben comunicada amb els municipis de Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, el Lycée Bel Air és un dels centres educatius més prestigiosos de la regió, que combina un excel·lent projecte docent amb unes instal·lacions de primera qualitat amb grans patis oberts a la natura, àmplies aules per créixer i aprendre, una piscina climatitzada, laboratoris, biblioteques, sala d’actes, gimnasos, sala de motricitat i camps d’esports.

Des dels tres anys, els alumnes reben una acollida al centre escolar personalitzada que té en compte el ritme d’adaptació i aprenentatge de cadascun d’ells, parant especial atenció en les seves necessitats. De fet, l’educació infantil es basa en un model d’escola maternal que facilita l’èxit de l’alumne i desperta en ell el desig i el plaer d’aprendre. I és que el projecte educatiu del centre parteix d’un equip de professionals compromès amb una pedagogia eficaç i innovadora. El professorat treballa per estimular el respecte mutuu, la solidaritat, la tolerància, el diàleg, l’esperit crític i la responsabilitat amb l’objectiu de posar les bases del desenvolupament de la personalitat del nen, al costat de les famílies.

Un dels trets diferencials de l’escola Bel Air és el seu caràcter europeu, obert al món, que integra el seu alumnat sense cap tipus de discriminació en una escola laica, multilingüe i intercultural. De fet, el centre francès forma part d’una xarxa escolar internacional única en el món amb 494 centres en 135 països, i prepara els seus alumnes per a la mobilitat internacional.

El Lycée Bel Air, que és un centre privat, no concertat i gestionat per una societat limitada que assegura la seva gestió, està inscrit en el registre de centres estrangers i reconegut per la Generalitat de Catalunya. Imparteix l’ensenyament de llengua i cultura espanyola i catalana. El nivell d’adquisició en llengües estrangeres està validat per certificats oficials.


Lycée BEL AIR

Rambla del Garraf, 134
08810 Sant Pere de Ribes
Tel: +34 938 962 267
e-mail secretariat@ecole-belair.com
http://www.ecole-belair.com/