SIA BIOSCA consolida el showroom de Vilafranca com un referent de qualitat i disseny

Ofereix a professionals i clients particulars més de 1.200 metres quadrats d’exposició de primeres marques a la botiga de Vilafranca del Penedès.

Després de cins mesos de la seva inauguració oficial, SIA BIOSCA ha consolidat el showroom de Vilafranca del Penedès com un referent de qualitat i disseny entre els professionals del territori. Amb una de les sales d’exposicions més grans del país, l’especialista en productes per al bany i la cuina, en domòtica, il.luminació i climatització, ha revolucionat el concepte de botiga d’exposició.

SIA BIOSCA ofereix a professionals i clients particulars més de 1.200 metres quadrats d’exposició de primeres marques a la botiga de Vilafranca del Penedès, una sala d’exposicions interactiva que permet al visitant conéixer de primera mà les novetats i tendències del sector.

Amb cinc botigues al territori i més de mig segle d’experiència al Penedès, SIA BIOSCA afronta amb optimisme el futur i destaca la recuperació econòmica del sector, després d’uns anys durs de crisi. Les reformes estan dinamitzant el sector de la construcció i SIA BIOSCA és una de les empreses de referència al territori responen a les noves demandes dels professionals que passen indiscutiblement per oferir serveis especialitzats i de confiança.

SIA BIOSCA ofereix als instal·ladors professionals i a clients particulars les primeres marques del mercat i un gran assortit i assessorament en productes de fontaneria, material elèctric, il.luminació, calefacció, aire condicionat, energies renovables, banys, cuines i electrodomèstics, ceràmica i ferreteria. I ho fa des de cinc delegacions a la vegueria: Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Martorell i El Vendrell.


SIA BIOSCA
Carrer Cubelles 7
08720 Vilafranca
Telèfon: +34 938901611
E-Mail: biosca@siabiosca.com
https://www.siabiosca.com/ca