Canyelles: Una excel·lent proposta per a les famílies per un dia de vacances

  • Aquest municipi del Garraf fa valer el seu entorn natural combinar activitats esportives, i lúdiques, amb les culturals i gastronòmiques

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, explica a l’entrevista concedida a l’Eix Diari, com aquest municipi del Garraf afronta la temporada turística que està tot just començant. Canyelles disposa d’un extens repertori de valors naturals, esportius, culturals i d’oci que fan del públic familiar un lloc ideal per dedicar un dia de vacances. Però en qualsevol, cas amb la seva quarantena d’allotjaments turístics i les dues cases rurals, a banda de la casa de colònies El Pinar, Canyelles ofereix una estada tranquil·la, acollidora i amb activitats molt diverses per a totes les edats i gustos.

Rosa Huguet destaca la proximitat de Canyelles a tres parcs naturals, el d’Olèrdola, Foix i Garraf. Llocs fantàstics per poder practicar el senderisme, la bicicleta de muntanya, el trail o l’escalada. De fet, Canyelles comença a distingir-se precisament per una destinació de turisme esportiu. A banda d’això, el poble ofereix un nucli antic tradicional amb molts valors arquitectònics, com és el cas de l’església de Santa Magdalena i el Castell, que presideix el poble. De Canyelles també cal explicar la seva oferta gastronomia i la qualitat dels restauradors locals, a banda de la reconeguda Fleca Bertran i el seu pa de pagès i coques; o els productes artesanals de Cal Deus. Canyelles també forma part de la proposta enoturística de la Carretera del Vi.

Per tot plegat, l’alcaldessa de Canyelles, convida a visitar aquest poble d’interior, amb una perfecta connexió al litoral, des d’on es poden fer moltes activitats durant tot l’any i si es trien bé les dates fins i tot es pot participar en algun dels seus certàmens que es programen durant tot l’any, com per exemple, les fires com la de Santa Llúcia, Vade Fires o la Fira del Solstici d’Estiu, fins a les festes majors o la Dixieland Tast, i els diferents balls i activitats musicals que es fan al llarg de l’any.