Jaume Casañas: “Hem de treballar perquè Cunit tingui més places hoteleres”

  • El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Cunit explica les novetats de la temporada turística a punt de començar
  • L’entrevista es realitza en el nou tram del Passeig Marítim que quedava pendent per urbanitzar

Des del nou tram del Passeig Marítim de Cunit, que encara no està obert al públic, el regidor de Turisme de Cunit Jaume Casañas, ens explica les novetats i reflexiona sobre la temporada turística que està a punt de començar. Aquest nou tram uneix el Passeig Marítim de Cunit en una franja de 300 metres que havia quedat sense urbanitzar, entre els carrers Francesc Macià i la carrerada de Santa Coloma. Les obres les ha realitzat el Ministeri de Medi Ambient, per un valor de 1,1 milions d’euros.

A part d’explicar que el mateix tram disposarà d’un carril bici, Casañas també ha recordat la posada en marxa d’un projecte conjunt amb l’Ajuntament de Cubelles de lloguer de bicicletes elèctriques. Una iniciativa que s’emmarca dins de les accions del Penedès Marítim, una marca que preveu projectes supramunicipals conjunts per promocionar i dinamitzar els municipis del litoral que formen part del Penedès.

El regidor també ha comentat que Cunit ha de poder donar un impulsa la creació de noves places hoteleres al municipi. Aquesta seria, segons el responsable de Turisme, a Cunit una de les mancances d’aquest municipi costaner, després d’haver fet un gran esforç per regularitzar els habitatges turístics.

Finalment, Casañas lluny de voler rivalitzar amb els municipis veïns que també aposten pel turisme familiar, considera que el treball conjunt a tots els nivells serà el que donarà més fruits a unes comarques que veuen una oportunitat econòmica en el turisme.