La Daurada, tot el que imagines

La Daurada inaugura temporada amb “Tot el que imagines”, i és ben bé així, un espai privilegiat on és possible gaudir del sol, el mar o una piscina com d’una programació musical de primer nivell davant un bon còctel. Ara, tots aquests avantatges tenen l’afegit d’una renovada proposta gastronòmica que concentra el millor de la cuina marinera de proximitat. Aquest és el gran salt de La Daurada, a Vilanova i la Geltrú que vagis a l’hora que vagis, sempre trobaràs una atractiu per passar-hi una bona estona.

El recent salt culinari converteix La Daurada, que va començar la seva trajectòria fa 6 anys, en una parada obligada en l’agenda gastronòmica, complementada pel seu marc idíl·lic. Espais interiors amplis i diàfans amb gran equipació tècnica, una terrassa a tocar de l’aigua on és possible contemplar la posta de sol davant d’un concert de petit format o una tarda temàtica i una sala de concerts – discoteca que convida artistes com Sergio Dalma, Antonio Orozco, Hombres G o Love of Lesbian. El conjunt resultant és el d’un espai que concentra tot allò necessari per gaudir de l’estiu.

NOVES IDEES A LA CUINA

La nova proposta gastronòmica ve de la mà de l’equip d’OilMotion amb la direcció gastronòmica del xef Carlos Tejedor i que posen en pràctica els xefs Lluís Casas i Carlos Ramírez en els diferents espais i cartes que també pots trobar. L’aposta és mantenir la cuina marinera amb productes de la zona, adaptada a tots els paladars. És amb aquest propòsit, que el complex ha crescut amb nous espais i una oferta diferenciada. Per una banda La Marabanda recupera l’essència de Xiringuito, on trobar una gran varietat de peix a la brasa, espetos, verdura de temporada, una selecció de plats vegetarians i una especialitat com a únic arròs de la carta, el Bullit La Daurada de tradició eivissenca, que es complementa amb un guisat de daurada amb allioli, safrà i un arròs sec.

El Mirador, l’espai que obre tot l’any com a restaurant, es troba al primer pis amb vistes inspiradores i una carta on el protagonista són els arrossos, originals plats marítims com la daurada en adob i d’altres de clàssics que sempre ens agrada trobar a la carta, com musclos i unes croquetes de xipirons.

Una aposta d’enguany és l’original bocateria pensada pels que obren gana veient un concert a la terrassa, entre els que destaca el roll ribs de costella barbacoa que combina un delicat briox amb el sabor intens de la carn. La carta de piscina ideal si no vols sortir del bany de sol o una carta sense horaris que et permet fer un mos a qualsevol moment.

Si és obvi que es pot anar amb amics, també les famílies amb nens tenen el seu espai, amb el Beach Kids Club, un esplai infantil dedicat al món del mar.

I, per complementar aquesta cuidada oferta, també trobareu un servei de còctels de primera que ha desencadenat en una escola de cocteleria per aquest hivern dirigida pel mestre cocteler Pier Tordella.

 

ESPAI

Situat a l’extrem del Moll de Ponent de Vilanova i la Geltrú, just al costat de la platja de Ribes Roges, La Daurada Beach Club ofreix un paisatge inigualable on et sentiràs inspirat per el maravellòs so de les ones del mar i l’embriagador perfum que transporta.

Un emplaçament únic al costat del mar on et sentiràs més viu i relaxat que mai, i on gaudiràs amb la posta de sol més impressionant de tota la costa barcelonesa. Perque La Daurada es un espai màgic i sabem que tú, com nosaltres, també creus en la magia.

 

MÚSICA I OCI

Amb una programació de concerts per a tots els públics, s’hi afegeixen diferents espectacles o un cicle de concerts de petit format totes les nits de divendres i dissabte a la terrassa.

A més, gaudint de l’exhibició natural de la posta de sol, els diumenges es celebren petites actuacions de música, monòlegs els dimecres i es convida a artistes musicals a variar el seu format habitual en petites actuacions tots els dijous com si fós una Festa Major.

D’altra banda, els caps de setmana a la nit, la sala es converteix en una discoteca a cel obert on moltes nits obre la sessió un live show d’un artista del moment com Dellafuente, Danny Romero o Natos & Waor, pensat per un públic més jove, compartint cartell amb espais per una audiència més adulta on la música dels 80 es el gran protagonista. Us recomanem que hi aneu a passar un dia i descobriu la màgia del lloc.

Obert tots els dies de 12pm a 2am, divendres i dissabte fins les 5am i 6am respectivament.

 

BRISES DE NIT AMB ANNA DE CODORNIU

CONCERTS GRATUÏTS DIVENDRES I DISSABTES A LES 22.00H
ESCENARI MAR DE LA DAURADA

La Daurada presenta aquest estiu el cicle de concerts gratuïts “Brises de Nit” a l’escenari terrassa mar amb Anna de Codorniu, tots els divendres i dissabtes de l’estiu, a les 22.00h. Actuacions en directe que desgranen gèneres musicals que van des del soul al funk, del jazz al rhythm and blues, dels ritmes d’arrel mediterrània als d’ascendència llatina, boleros, flamenc, reggae, bossa nova… i de tornada al folk, als clàssics del pop i el swing.

Cada concert, cada proposta és única en si mateixa. La combinació d’unes veus molt personals i uns bandes de músics molt experimentats, impregnen l’aire d’un so i unes interpretacions molt especials amb gran criteri crític i una gran acceptació per part del públic. Una magnífica experiència musical amb les millors veus del moment per a gaudir-la amb la brisa del mar.

 

POSTES DE SOL DE DIUMENGE

CONCERTS GRATUÏTS DIUMENGES A DE 18.00 A 21.00H
ESCENARI MAR DE LA DAURADA

Tot el que imagines de dia i de nit també a la terrassa de La Daurada. Un espai totalment obert on tots els diumenges gaudim de les postes de sol amb els concerts Royal Bliss. Viu l’experiència de 18 a 21 hores.

 
LA DAURADA BEACH CLUB
Plaça del Trajo de Garbí s/n
(Moll de Ponent)
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon 93 815 98 20
Mail: info@ladauradabeachclub.com

http://www.ladauradabeachclub.com/