Alfil.be VNG: Tot un món d’experiències en els tallers de treballs manuals

• Fins el dia 15 de setembre Alfil.be VNG ofereix un 10% de descompte en tot el material escolar necessari per a la tornada a l’escola

Després d’un any de trajectòria a la ciutat, Alfil.be VNG s’ha obert camí no només a la venda de productes escolars i d’oficina, amb uns preus molt competitius, sinó també amb els objectes de regal i molt especialment amb els treballs manuals. Precisament en aquest darrer aspecte i durant aquest primer any, aquest comerç s’ha especialitzat en els tallers de treballs manuals infantils. En aquest sentit s’han programat tallers temàtics de Halloween, Nadal, Carnaval o Sant Jordi. La programació d’aquests tallers distingeixen a Alfil.be VNG de la seva competència de botigues amb productes similars.

Aquests mesos d’estiu han treballat exclusivament els tallers de Casal d’Estiu, que han tingut prou d’èxit. En aquestes sessions de treballs manuals els infants han desenvolupat projectes que se’ls plantejaven a principis de la setmana i que els divendres havien de tenir acabats. En aquests projectes setmanals s’han treballat tècniques i materials que Alfil.be VNG també ofereix a la seva clientela. Entre aquestes tècniques hi ha la transferència d’imatges que es realitzen mitjançant fotocòpies làser que es poden passar a superfícies com fusta, ceràmica, metall, vidre, porcellana, el decoupage amb paper d’arròs o tovallons per decorar capses de fusta, decapat per aconseguir que la fusta es vegi envellida i el popular Scrapbooking per a cobrir carpetes, llibretes i altres objectes. Els alumnes han après aquestes tècniques i ara poden desenvolupar-les a casa seva al seu dia a dia, amb els seus propis materials. Val la pena recordar que Alfil.be VNG ofereix entre els seus productes de la botiga tot el material necessari per treballar amb aquestes tècniques a casa.

Aquest establiment de material escolar i d’oficina es distingeix de la seva competència pels tallers amb diferents tècniques per a infants

Per a participar en aquests tallers només cal tenir moltes ganes. No cal cap mena d’iniciació per participar en aquestes sessions que Alfil.be VNG vol consolidar durant aquest curs escolar, que està a punt de començar, amb els tallers de temporada, però també amb activitats Extraescolars. Els tallers es realitzen a la mateixa botiga en un espai reservat especialment per fer-los i els imparteix el personal de la botiga o professors especialitzats en el cas dels tallers que tinguin més dificultat tècnica. Alfil.be VNG té previst oferir més endavant tallers per a adults perquè puguin iniciar-se i desenvolupar aquestes tècniques. La programació dels tallers es pot anar seguint a través de les xarxes socials Facebook, Instagram i a la mateixa botiga.

En aquests moments aquest establiment es centra aquests dies a oferir els millors productes per a la tornada a l’escola el dia 12 de setembre. Per aquest motiu ofereix un 10% de descompte en tot el material escolar fins al dia 15 de setembre. Una espectacular oferta, tenint en compte que l’establiment ofereix uns preus molt competitius. Exactament fa un any Alfil.be VNG va obrir la botiga al centre de Vilanova coincidint amb la tornada a l’escola amb motxilles, carpetes, bolígrafs, i tot el referent a l’equipament escolar.

Des d’aquest inici Alfil.be VNG ha afegit als seus productes l’oferta de mobiliari per a oficina, taules o cadires i bosses de viatge per a executius, també es podran comprar a la nova botiga. Però la venda de productes va més enllà de l’espai físic, ja que compten amb un ampli catàleg de més de 200.000 productes en material d’oficina que poden fer arribar al client, si així ho desitja. A través de la pàgina web, alfil.be el client accedeix a la seva botiga principal i pot demanar que li portin els productes a la botiga o a casa. De la mateixa forma, els propietaris expliquen que si algú va a la botiga i vol un producte que no es troba en aquest moment, en un termini de 48 hores es pot fer arribar al client.


ALFIL.BE VNG
Rbla. Salvador Samà, 21
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: 937 22 46 62

www.alfil.be
Facebook
Instagram