El Centre Aprèn Més-Psique+Logo, especialistes en els trastorns del neuro-desenvolupament

El Centre Aprèn Més-Psique+Logo és, des del 2013, el centre de referència a la comarca en diagnòstic i tractament en les especialitats de Psicologia, Psicopedagogia, Logopèdia i Teràpia Ocupacional-Integració Sensorial sota una metodologia bio-psico-social. A més, el centre està especialitzat en el diagnòstic i tractament de l’Autisme-TEA amb la Unitat A+TEA. Per a complementar el treball multidisciplinar, des de finals del curs passat s’han incorporat les especialitats de Fisioteràpia holística d’adults i Psicomotricitat infantil.

El centre té com a objectiu principal donar resposta a les necessitats dels infants, adolescents i adults afavorint el desenvolupament de l’individu en tots els àmbits. L’equip de professionals del centre, format per 12 persones de 7 especialitats coordinades entre elles i en constant formació, afirma que té com a finalitat donar atenció individualitzada partint de les característiques personals, l’entorn familiar i escolar. Destaquen, com a base de la seva metodologia de treball, la contínua comunicació entre tots els professionals que envolten el pacient, el seu entorn familiar i l’equip, amb reunions setmanals per a recolzar el treball dins de les sessions.

Són pioneres en la introducció de noves tècniques d’intervenció com la Caixa de sorra des de Psicologia o el treball grupal que integra diferents especialitats i permet una intervenció global sota una uns objectius individualitzats com, per exemple, els grups de psicopedagogia i logopèdia on es pot treballar des de la lectoescriptura a les Habilitats Socials en situacions sorgides de manera natural al grup. Per a millorar l’eficàcia del tractament, apostem pels grups de pares, on puguin desenvolupar eines que permetin un millor funcionament de la família com a sistema.

Paral·lelament, el centre compta amb projectes de col·laboració, com per exemple amb Universitats, acollint estudiants en pràctiques, amb l’Ajuntament de Vilanova i amb diferents escoles i instituts de la comarca on les professionals imparteixen tallers amb temàtica relacionada amb les especialitats del centre. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte sense cap compromís! Així mateix, el centre participa amb la Fundació Vida Útil amb un projecte d’educació emocional a les escoles del Nepal.

Per a finalitzar, el centre ofereix un calendari mensual de formacions, tallers i xerrades destinades a professionals i famílies que podeu consultar a l’entrada del centre o al web www.centreaprenmes.com.


El centre està ubicat a l’Avinguda Cubelles 32 de Vilanova i la Geltrú


L’Esther, la Maria i la Meritxell us atendran a la primera entrevista gratuïta sense compromís.


Única sala de Teràpia Ocupacional – Integració Sensorial del Garraf.


Noves metodologies, caixa de sorra.


La Maria us rebrà a recepció


Centre Aprèn Més-Psique+Logo
Avinguda Cubelles 32
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: 93.510.90.72 – 647.055.708
E-mail: info@centreaprenmes
www.centreaprenmes.com
Facebook