Estudi de Dansa Rosa Mª Gonzàlez i
Carme Gatell: La passió que ens uneix!

L’escola va ser fundada l’any 2002 a Vilanova i la Geltrú i actualment arriba a les principals disciplines de la dansa

Rosa Mari Gonzàlez i Carme Gatell van fundar l’any 2002 l’estudi de dansa que porta el seu nom i que neix de la passió que uneix aquestes dues professionals amb llargues i solvents trajectòries professionals.

L’Estudi de Dansa Rosa Mª Gonzàlez i Carme Gatell ofereix les principals disciplines de la dansa i recomana a cada nou alumne les classes que millor s’adapten a les seves passions i necessitats: “A l’escola recomanem pels més petits les classes d’iniciació on introduïm els elements bàsics de la dansa, des de la col·locació, la respiració, el ritme i la coordinació d’una forma molt lúdica i creativa. Per als adolescents que necessiten activitat, nosaltres podem ensenyar a canalitzar la seva energia fent-los gaudir de les diferents formes de la dansa. Per als adults, oferim una forma de lleure alternativa i al mateix temps que els ensenyem a mantenir i controlar el seu cos”.

Però més enllà de la dansa com a afició, l’escola de Rosa Mari Gonzàlez i Carme Gatell s’adreça a aquelles persones que senten la vocació de la dansa i els formen intensament de manera que puguin desenvolupar-se professionalment en aquesta disciplina

A l’Estudi de Dansa són moltes les activitats que oferiran des del centre adreçades a totes les edats: “dansa clàssica, tècnica de puntes, variacions, iniciació a la dansa, pre-ballet, ballet creatiu, dansa espanyola, métode Emma Maleras, flamenc, castanyoles, repertori de flamenc, jazz, hip-hop, dansa contemporània, dansa creativa, release, sevillanes, claqué, gimnàstica hipopresiva, dansateràpia, teatre-interpretació, commercial-dance, dansa interpretada, fitball, salsa, bollywood i com a novetat aquest curs, la dansa olé…”

LA DANSA OLÉ, BALLEM A SO DE RITMES FLAMENCS

Aquesta nova activitat és una gimnàstica flamenca amb música majoritàriament dels ritmes més festius, les rumbes i buleries, es fa pels que la vulguin practicar per divertir-se i millorar el to muscular i la coordinació; a més crema calories i ens aporta beneficis per a la salut mental i emocional.

Dirigit per a totes les edats i sense coneixements previs de dansa. Aquesta serà una de les novetats de l’escola a partir d’aquest curs.

En aquests 16 anys de trajectòria, els centre ha format a centenars de ballarins i ha projectat molts professionals. En la darrera etapa, l’escola tutela la nova companyia de ballet jove Eterndansa, formada per alumnes que volen aprofundir més en el món de la dansa.

I és que un dels pilars de l’escola és el valor educatiu de la dansa, que “està en ella mateixa i en l’aprenentatge de tot allò que hi ha al seu darrere”. Rosa Mª Gonzàlez i Carme Gatell defensen que “la dansa no és només aprendre les tècniques, també és entendre-la, sentir-la i estimar-la. Tots podem trobar la manera d’expressar-nos i fer-ho d’una manera divertida, però amb la dansa a l’hora inculquem valors com la disciplina i la constància, necessaris per treure el màxim de les nostres possibilitats, donant una bona base tècnica, tant perquè aquells que vulguin fer de la dansa la seva professió, com per aquells que ho fan només com a exercici o amb activitat d’oci”. I és que la dansa és l’art en el qual el cos és l’instrument d’expressió i a l’Estudi de Dansa Rosa Mª Gonzàlez i Carme Gatell ho tenen clar: “Ballant transmetem art, alegria, encant i passió”.

Informa’t a partir del 3 de setembre de 18h a 21h, i obtindràs un 50% de descompte en la teva inscripció. Oferta vàlida setembre i octubre. Places limitades.

I a partir del 12 de setembre comencem les classes.

 


Dansa olé


Dansa espanyola/flamenc


Jazz


Dansa Clàssic


Hip.hop


Clàssic

Fotografies by Flash-Flash.


Estudi de Dansa Rosa Mari Gonzàlez i
Carme Gatell

Carrer Puigcerdà, 9
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 893 70 18/ 617 32 25 44
estudidedansa@gmail.com

www.estudidedansa.es