Magatzems Chacon Joguines lidera la tornada a l’escola amb més estil

La botiga ofereix a les famílies les motxilles, estoigs i el material escolar de tendència i amb les primeres marques

Les vacances s’esgoten i les famílies ja preparen la tornada a l’escola. Els llibres de text només són una part d’aquests preparatius, però la rutina escolar reclama altres complement tan necessaris com a bàsics per a la tornada a les aules. Una de les botigues líders del mercat en l’acompanyament de les famílies en aquests preparatius és Magatzems Chacon Joguines, on trobareu les primeres marques i totes les tendències del nou curs escolar.

Les motxilles, estoigs i el material escolar són alguns dels articles bàsics per tornar a les classes, però Magatzems Chacon Joguines també ofereix una àmplia gamma de productes adreçats a la rutina a les aules, des de les carmanyoles més actuals i funcionals, fins a cantimplores, gots, plats i demés articles que fan de l’escola un entorn més sostenible.

Disney marca tendència un any més en les inspiracions de tots aquests articles, especialment entre els adreçat als més petits, però el futbol, els unicornis i els superheois competeixen de valent amb la moda marcada pels dibuixos animats.

La tornada a l’escola és inevitable i el ritual de les compres prèvies pot ser un joc per a les famílies i els escolars des de Magatzems Chacon Joguines.


Magatzems Chacon Joguines
Avinguda Francesc Macià, 16 amb c/ Lleida, 23
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938142481
info@chaconjoguines.com

www.lajugueteriaonline.com


Magatzems Chacon Joguines


Magatzems Chacon Joguines


Magatzems Chacon Joguines


Magatzems Chacon Joguines


Magatzems Chacon Joguines