World Link Education: Un aprenentatge d’idiomes pràcticament a mida

Aprendre idiomes pot ser una activitat feixuga per a molts motius. Evidentment, cal una bona motivació, però el procés d’aprenentatge serà molt millor si el centre on s’estudia permet una flexibilitat i proximitat que ho fa tot més accessible, tant per la gent que treballa i té poca disponibilitat com per a aquelles persones que els hi costa aprendre llengües. World Link Education és una de les solucions. L’acadèmia ubicada a la plaça Pau Casals gairebé fa aprenentatges a mida.

És la única acadèmia de la ciutat que ofereix classes de xinès, amb una professora nadiua i un sistema exclusiu nascut a la Xina que té molt d’èxit

Però a més té una peculiaritat. D’entre totes les acadèmies d’idiomes de Vilanova, World Link Education es distingeix per la seva oferta de cursos de xinès. Aquest centre ofereix l’aprenentatge del xinès tant per a fills de matrimonis xinesos que han nascut a Catalunya i el volen aprendre, com per a grups d’empreses i per a persones que senzillament tenen la curiositat per aprendre aquest idioma.

World Link Education ofereix a més el mètode d’ensenyament dissenyat per C Win Corporation, una empresa de Singapur que ha generat el seu propi sistema d’aprenentatge i que està tenint molt d’èxit en altres països. World Link Education és l’única acadèmia de tot l’Estat que ofereix aquest sistema a través d’una professora nadiua.

Aquesta acadèmia va iniciar la seva activitat el setembre del 2017. Des de llavors s’ha distingit per oferir grups reduïts d’ensenyament, amb preus molt accessibles i amb abonaments familiars. A hores d’ara, a part del xinès, ofereix classes d’anglès, francès i italià, però també espanyol i català per persones estrangeres.

A Wordk Link Education, l’edat i la disponibilitat no és un problema. Les classes estan adreçades a totes les edats a partir dels sis anys. Es poden trobar sessions de dilluns a divendres, matí i tarda i els dissabtes només al matí. De febrer a novembre realitzaran cursos intensius i també es realitzaran sessions de preparació d’accés als Cicles Formatius.

L’acadèmia d’idiomes ofereix classes d’anglès, francès i italià però també espanyol i català per a persones nouvingudes


WORLD LINK EDUCATION
Plaça Pau Casals 3
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: 665440372 | 932777529
E-mail: academy.worldlinkeducation@gmail.com
worldlinkeducationacademy.com
Facebook