Art Modul: l’art dels mobles a mida

Els armaris i les habitacions juvenils són els productes amb més vendes

Trobar el moble perfecte pot resultar tot un repte. La prestatgeria és més gran que l’espai del que disposem, el color de la tauleta no ens acaba de convèncer o l’armari té més calaixeres de les que volem. Art Modul ofereix la solució a aquests mals de cap fabricant el moble a mida perfecta per satisfer les seves necessitats. “Respecte l’estructura, treballem amb mòduls independents, és a dir, no van programats i per això podem variar amplades, alçades i fondàries al centímetre o mil·límetre, tant com requereixi la demanda del client” explica la responsable d’Art Modul a Vilanova i la Geltrú, Teresa Hernández.

Respecte l’acabat exterior del moble treballen amb 70 tipus de melamines, que són materials sintètics; 13 tipus diferents de xapes de fusta naturals, amb certificat de procedència d’origen; amb 1006 referències de lacats fets a cabina i els vidres i miralls.
Aquesta àmplia gama d’estructures i acabats permeten que sigui el propi client qui es faci a la seva mida uns exemplars únics. “Nosaltres no treballem amb stocks, és a dir, no tenim un magatzem on guardem tauletes de nit amb 2, 3 o 5 calaixos i a partir d’aquí l’enllestim, no. Nosaltres fem tot el procés: des de la demanda fins la instal·lació” comenta Teresa Hernández.

Aquest procés s’inicia quan el client s’acosta a la botiga amb una idea del que necessita i unes mesures orientatives per tal que es pugui fer un estudi de l’espai i un pressupost, que pot presentar-se amb una o vàries distribucions de l’espai. Un cop fet el pressupost, totalment gratuït i amb un termini d’entre 2 i 3 dies, si el client decideix tirar endavant amb el projecte, la pròpia empresa va a comprovar mides i tots aquells elements que puguin alterar el muntatge, tant en fabricació com instal·lació. “Aquest procés és similar a totes les botigues de mobles. El que ens diferencia és que nosaltres som el nostre propi fabricant i proveïdor i per això podem aconseguir qualsevol encaix o ajustament” destaca Teresa Hernández.

Art Modul és una empresa que està muntada al voltant d’una fàbrica d’uns 1.000 m2 a la Llagosta, d’on surt tota la seva fabricació. Per tant, quan tenen enllestit el croquis fan arribar a la fàbrica la comanda, sigui via manual a través dels instal·ladors o via on-line a través del correu electrònic, perquè el taller pugui començar a fabricar. A fàbrica el procés inclou el desglossament, tall i mecanització del mobiliari i dura aproximadament de 10 a 12 dies fins que surt cap a casa del client. “És un programa molt a mida. El moble s’ha fabricat sota demanda específica i si li hem donat al client una data de lliurament però dos dies abans ens diu que una habitació no li podem instal·lar, no tenim marge de maniobra. No podem fer res amb aquell moble ni tampoc fabricar-ne un de nou amb dos dies” detalla Teresa Hernández sobre la fabricació del moble a mida.

MOBILIARI PER A TOTS ELS INTERIORS

Els tipus de materials amb els quals treballa Art Modul li permeten poder fabricar mobles per a qualsevol interior de la casa. Tot i així, destaquen els dormitoris, tant de matrimoni com juvenils, i els menjadors. L’article amb més vendes anualment és l’armari. “La roba i, potser els llibres, són els dos elements que generen més emmagatzematge compulsiu dins d’una casa. No tothom guardem les coses de la mateixa manera i, potser, el que per una persona aniria plegat a un prestatge, per una altra aniria en barra. Trobar un armari fet que se t’adapti al 100% a les teves necessitats és realment complicat i, per això, per a nosaltres, que els fem a mida, és el nostre producte estrella” destaca Teresa Hernández.

El segon article amb més vendes acostuma a ser l’habitació juvenil. Aquestes habitacions solen ser espais molt petits on hi ha moltes activitats a fer: dormir, estudiar, emmagatzemar… “És molt complicat trobar a gent que treballi tant a mida, tret dels fusters. Hi ha algunes empreses que tenen mobles ja fabricats i el que fan es treballar amb l’encaix i manipulació dels mobles i l’espai, nosaltres no” diu la responsable d’Art Modul Vilanova.

També fabriquen mobiliari per banys, on utilitzen materials hidròfugs que permeten repel·lir l’aigua. L’única zona per a la qual Art Modul no fabrica és per exteriors, sigui jardins, terrasses o porxos.

ÀMPLIA GARANTIA

Art Modul es diferencia per la seva àmplia garantia que s’allarga fins els 5 anys. “Tots els nostres materials estan homologats per la Comunitat Econòmica Europea. No treballem amb frontisses xines ni productes de marques blanques i això ens permet poder allargar la garantia de 2 anys, com estableix la llei, fins als 5 anys” destaca Teresa Hernández.

Tots els materials que arriben a fàbrica es trien a fires internacionals de moble, com per exemple, la Fira del Moble de Milan.


ART MODUL
C/Sant Joan, 25
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 893 04 59
vilanova@artmodul.es
http://artmodul.es/


Art Modul


Art Modul


Art Modul