Construccions Six-MOR: especialitzats en el servei integral d’obres

L’any 1994 es va fundar Construcciones Six-MOR sent la continuació d’una empresa familiar “Sixto Moreno Barrionuevo”. Amb aquesta segona generació, l’empresa compta amb més de 50 anys d’experiència oferint serveis especialitzats en l’edificació d’obres. La seva oferta de servei és integral i per això s’inclouen tots els processos i serveis industrials requerits des de l’inici de l’obra fins a la finalització com són la fusteria, pintura, pladur, lampisteria o electricitat, entre d’altres.

Els seus serveis estan dirigits tant a persones particulars com a indústries. Els serveis destacats de l’empresa són: la rehabilitació de vivendes masies, reformes generals en vivendes, obra nova en vivendes tant aïllades com adossades, naus industrials, manteniment d’indústries, tancament de terrenys i paviments en general.

Six-Mor té clar que sempre el més important abans de fer qualsevol actuació, ja sigui una compra d’una vivenda, contractar una reforma o inclús per a la realització d’obres en la seva pròpia vivenda, és contactar amb un professional. El consell dels experts com arquitectes, aparalledors o constructors és imprescindible i adequat per evitar problemes un cop ja s’ha fet la compra o s’ha iniciat les reformes. D’aquesta manera, els professionals podran advertir al client de possibles deficiències estructurals o bé podran aconsellar i millorar totes les mancances a través de noves distribucions i la millora dels materials emprats per aconseguir una bona eficiència energètica i reduir el consum.

L’empresa té un compromís constant amb els requisits marcats pel sistema, que els fa estar en tot moment al dia i en alerta pel bon funcionament de l’empresa. “És una política important que seguim ja que ens defineix les línies mestres d’actuació i d’una bona organització en matèria de qualitat, medi ambient i en la prevenció de riscos laborals” explica la consellera delegada, Maribel Vila.

Construcciones SIX-MOR ha estat premiada l’any 2017 per la seguretat dels seus treballadors ja que no van tenir cap absentisme durant tot l’any.


Construcciones SIX-MOR, SL.
Tel. 652.95.46.07
mvsixmor@gmail.com
sixmor.es
c/ Dr. Pujavet 14 baixos
St. Pere de Riudebitlles (Barcelona)