CEMO Vilanova: Atenció en urgències oftalmològiques, fins i tot els dissabtes

El Centre d’Especialitats Mèdiques de Vilanova ofereix certificats mèdics per a tots els carnets i titulacions

La Dra. María Dolores Mosqueira, directora mèdica i oftalmòloga del Centre d’Especialitats Mèdiques de Vilanova, CEMO, ens explica les singularitats d’aquest centre ubicat a la rambla Salvador Samà, 83, baixos, de Vilanova i la Geltrú. Un centre únic des del punt de vista d’atenció en urgències oftalmològiques de dilluns a dissabte, no només a Vilanova, sinó també a la comarca del Garraf i al Baix Penedès. Precisament els dissabtes el CEMO Vilanova atén a infants que necessiten un servei oftalmològic per facilitar la seva atenció fora dels dies d’activitat escolar.

De fet, l’atenció els dissabtes és una de les constants en totes les especialitats que ofereix aquest centre, que a més ofereix tots els certificats mèdics de renovació de carnets i titulacions. El CEMO Vilanova també es distingeix per una atenció quirúrgica en oftalmologia, a més amb totes les facilitats pel pacient. Es tracta que el nivell adquisitiu de cada usuari no sigui un impediment per afrontar una intervenció, tal volta inesperada, però necessària.

El CEMO dona totes les facilitats a la seva clientela per afrontar les intervencions oftalmològiques


Centre Mèdic CEMO
Rambla Samà, 83 D
08800 Vilanova i la Geltrú
938155517 | 938105835
info@cemovilanova.com
http://www.cemovilanova.com/