Gradua’t Òptics apropa la prevenció de patologies oculars amb proves ràpides i eficaces

CUIDA LA TEVA MALA VISIÓ

Els especialistes en la visió GRADUA´T OPTICS treballa per cuidar les necessitats dels seus clients a través d’una tècnica senzilla, ràpida i eficaç per descartar les principals patologies oculars. I és que des de l’establiment vilanoví insisteix que la cultura de la prevenció és una de les assignatures pendents de la nova societat i una de les necessitats més importants per garantir la bona salut dels nostres ulls: “Som un país sense cultura de prevenció. Esperem que tot funcioni per a tota la vida sense parar massa atenció. Només ens activem quan alguna cosa falla. I, si alguna cosa es trenca, es repara o millor encara se substitueix per una altra de millor”.

Poc a poc, afortunadament es començar a notar un canvi de tendència. Persones que cuiden la seva alimentació i que, a més volen, saber què mengen i d’on procedeixen els seus aliments. Unes altres persones s’inicien en l’esport encara que sigui només caminant cada dia. En definitiva, hi ha una primera consciència que, si et cuides, els problemes vindran més tard.
Però els nostres ulls encara són una assignatura pendent. Per què no cuidem la nostra vista? Hauria de ser normal que alguna cosa que no té reemplaçament tingués una acurada dedicació per la nostra part. Tots tenim familiars o coneguts que pateixen glaucoma, diabetis, cataràctes, degeneració macular (DMAE), retinosis pigmentària, etc. Uns altres fa temps que es noten que no veuen bé, però van posant remeis provisionals a la situació mentre poden. Però buscar el camí més fàcil no és el que s’ajusta realment a la seva necessitat.

Per això des de GRADUA´T OPTICS posen especial èmfasi en la prevenció de possibles patologies oculars. Recorden que les proves necessàries per descartar problemes oculars en la conjuntura actual són molt lentes i costoses. El sistema sanitari necessita ajuda per garbellar correctament cada pacient i per prioritzar els casos més severs: “la retinografia no midriàtica, sense gotes per dilatar pupil·la, permet capturar imatges de la retina digitalment i emmagatzemar-les per tenir una base de dades fotogràfica de les imatges del fons de l’ull dels nostres pacients a través del temps”. I és que amb una simple fotografia de la retina poden obtenir una valoració oftalmològica de la nostra salut ocular: “La rapidesa de diagnòstic és vital perquè les conseqüències es puguin minimitzar al màxim. Completem l’exploració amb la tonometría per descartar glaucoma i la revisió optomètrica per portar al nostre sistema visual a l’excel·lència”.


GRADUA’T ÒPTICS
Llibertat, 1
Vilanova i la Geltrú
08800 (Barcelona)
Tel. 938165627
GRADUA’T ÒPTICS