The British School of Barcelona, educació internacional britànica a Sitges

BSB SITGES – PORTES OBERTES el dia 26 de febrer de 13.30h a 15.30h.

The British School of Barcelona (BSB) és una de les escoles internacionals de referència a Espanya. Amb 60 anys d’història i prop de 1.600 alumnes a les seves aules, l’escola basa el seu model educatiu en l’excel·lència acadèmica juntament amb el desenvolupament d’habilitats del segle XXI i hàbits d’aprenentatge de per vida; qualitats imprescindibles per poder fer front a un món en canvi constant.

Una de les claus de l’èxit de l’escola resideix en el respecte a la individualitat de cada alumne tot potenciant aquelles qualitats que li permetin assolir el seu màxim potencial, independentment de les seves capacitats.

Educació internacional de 3 a 18 anys

The British School of Barcelona ofereix un entorn internacional amb més de 55 nacionalitats diferents entre tots els seus alumnes. En aquest entorn els alumnes aconsegueixen comunicar-se amb fluïdesa en anglès principalment, però també en castellà i català.

L’escola està formada per tres campus que cobreixen totes les etapes educatives, des dels 3 fins als 18 anys: BSB Sitges, BSB Castelldefels i BSB Nexus, el nou campus preuniversitari per a estudiants de 16 a 18 anys a Castelldefels.

BSB Sitges: instal·lacions excel·lents en un entorn natural extraordinari

A Sitges, The British School of Barcelona té un campus de 3.600 m2 on s’imparteixen els cicles d’Educació Infantil i Primària. El campus BSB Sitges forma part de The British School of Barcelona des de gener de 2016 i des de llavors ha experimentat una fantàstica renovació de les instal·lacions i recursos educatius.

BSB Sitges està situat en un entorn extraordinari, entre la bellesa natural del Parc Nacional del Garraf i el litoral marítim. El campus ofereix instal·lacions modernes i perfectament equipades que inclouen aules àmplies i diàfanes dissenyades especialment per a l’Educació Infantil, aules espaioses amb llum natural i vistes al mar a Primària, sala de lectura, sala per a l’estudi de les assignatures de ciències, centre de tecnologies de la informació, centre de tecnologia alimentària, centre d’idiomes i de recursos, aula de música insonoritzada i tres aules d’assaig, teatre, dos menjadors i infermeria. La superfície exterior de 3.000 m2 inclou una àmplia zona de jocs amb paviment encoixinat i zones ombrívoles amb taules de pícnic on poder descansar i estudiar a l’aire lliure, una pista poliesportiva de gespa artificial i un petit rocòdrom. L’edifici està coronat per una àmplia terrassa de 900m2 concebuda com a espai d’aprenentatge a l’aire lliure.

Acompanyament i aprenentatge personalitzat des dels 3 anys

Des dels primers anys d’escolarització, l’escola acompanya els alumnes assegurant-se que l’aprenentatge sigui una experiència positiva. Els nens de 3 a 5 anys aprenen a través del joc guiant el seu propi aprenentatge amb l’anglès com a llengua vehicular a l’aula. Es fomenta la creativitat i la diversió, el desenvolupament de la imaginació i la curiositat, l’ús de la tecnologia, i la capacitat per resoldre problemes i pensar de manera crítica. La supervisió constant de totes les activitats i l’avaluació contínua del progrés de cada nen per part del personal docent qualificat permeten dissenyar noves oportunitats d’aprenentatge estimulants per a cada alumne.

A Primària el currículum assoleix elevats estàndards acadèmics gràcies a un calendari de classes d’anglès i de matemàtiques cada dia, i prepara els alumnes per al món tecnològic en què vivim, perquè siguin capaços d’emprar la tecnologia com a eina de comunicació i d’aprenentatge. També garanteix el desenvolupament emocional i social dels nens i fomenta el valor de la interculturalitat i el respecte per la individualitat. Alumnes de diferents edats treballen de manera conjunta en recitals de música, produccions teatrals, competicions esportives o accions de responsabilitat social per al benefici de la comunitat local, entre d’altres.

Serveis personalitzats per a cada família

BSB Sitges proporciona una àmplia gamma de serveis per tal de donar resposta a les necessitats individuals de cada família. Des de servei de Guarderia a l’inici i al final de la jornada escolar, a transport escolar amb diferents rutes que cobreixen la majoria de les zones on viuen els alumnes (Barcelona, Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Segur de Calafell). A més, l’escola ofereix un extens i divers programa d’activitats extraescolars de dilluns a divendres, així com escola d’estiu de quatre setmanes al mes de juliol.

Una comunitat internacional, dinàmica i participativa

Un dels pilars de BSB és la comunitat escolar. Els stakeholders de l’escola són la peça angular sobre la qual es fonamenten els plans de millora i progrés, i en aquest procés l’escola implica a tots: alumnes, professors, famílies i personal de suport, de manera que entre tots es consensuïn l’estratègia i els valors comuns per a tota l’escola.

En el dia a dia, l’escola valora la col·laboració activa de les famílies en la vida escolar, i els ofereix diferents oportunitats per contribuir a l’educació dels seus fills i compartir amb ells el progrés, ja sigui assistint a assemblees de celebració, exposicions, concerts i esdeveniments esportius, participant en tallers i xerrades per a pares, o col·laborant en les moltes activitats solidàries que l’escola organitza.

BSB Sitges destaca per haver aconseguit crear una comunitat escolar dinàmica i entusiasta de la qual els pares se senten molt orgullosos.


The British School of Barcelona
Campus BSB Sitges

Passeig Isaac Albéniz, s/n
08870 Sitges (Barcelona)
Educació Infantil i Primària
Telèfon: (+34) 93 882 89 79
admissions.sitges@bsb.edu.es
www.britishschoolbarcelona.com/ca