Dolce Sitges incorpora l’última tecnologia Technogym en el seu nou i exclusiu gimnàs

Les reformades instal·lacions, úniques a Sitges, ofereixen als socis la possibilitat d’entrenar amb la plataforma Technogym Ecosystem

Dolce Sitges, l’hotel cinc estrelles amb espectaculars vistes a Sitges i al Mediterrani, estrena gimnàs, completament reformat i dissenyat per a oferir una experiència d’entrenament única, exclusiva i de qualitat, amb instal·lacions a l’altura de les grans cadenes de fitness i equipat amb l’última tecnologia de Technogym per a oferir unes prestacions úniques a Sitges i pioneres en el sector hoteler.

A fi de donar resposta a les rutines de preparació més exigents, les noves instal·lacions de l’hotel, que formen part de Dolce Vital Spa, compten amb equips de la línia Artis, la gamma més elevada de Technogym, la reconeguda marca proveïdora oficial dels Jocs Olímpics. Aquesta maquinària, disponible solament en els gimnasos més exclusius del món, ofereix un entrenament d’alta qualitat i amb resultats visibles, pensat per a aquelles persones que es prenen l’esport com un veritable estil de vida. 

A més, la tecnologia del gimnàs inclou Technogym Ecosystem, la primera i única plataforma integrada capaç d’oferir, a través del “núvol”, tot el contingut wellness personalitzat de cada usuari, així com els seus programes d’entrenament, en totes les màquines d’entrenar de la marca i en els dispositius personals de l’usuari.

En aquest sentit, tant si es desitja entrenar per lliure com contractant algun dels serveis de fit360, l’equip d’entrenadors personals que té la seva base en a l’hotel, el gimnàs disposa de diferents àrees per a un treball complet: una zona de pes lliure i funcional, que inclou una màquina Kinesis, concepte exclusiu de Technogym; una zona amb equipament de força; i la zona cardiovascular

“Entre les noves màquines d’entreno disponibles destaca Kinesis, la millor màquina d’entrenament funcional progressiu del mercat ”

La màquina Kinesis ofereix un entrenament funcional progressiu i és, actualment, el millor equip d’aquestes característiques disponible en el mercat. Les seves il·limitades possibilitats es tradueixen en beneficis tangibles pel que fa a la destresa en els moviments quotidians específics, millorant la condició física, augmentant la resistència i millorant l’equilibri i la coordinació. A més, dins de les màquines d’última generació disponibles en el gimnàs, destaquen també les Olympic Half Rack®, dos sistemes de corrioles funcionals, o la Skillmill, un sistema d’entrenament complet que combina modalitats de força, velocitat, resistència i agilitat en un mateix aparell.

Tots els equips, tant els de força com cardiovasculars, garanteixen una única i nova experiència d’entrenament que integra, al seu torn, connectivitat, sostenibilitat, disseny sense obstacles i sensació natural de moviment. Tot amb l’última tecnologia en pantalles tàctils, connexió a Internet, televisió i música, per a fer l’entrenament més suportable i motivant. 

D’altra banda, el nou gimnàs ofereix, amb reserva prèvia i sota petició, diversos serveis de preparació, entrenament i coaching personal a través d’un programa adaptat als objectius i necessitats específics de cada persona, realitzats per l’equip de professionals de fit360. Entre les possibilitats més demandades es troben l’entrenament Small Training per a 3-4 persones, l’Electro Estimulació Integral (EMS) impartida per fisioterapeutes titulats o les sessions de treball postural, conegudes com a K-Stretch®.

Com a part del compromís de Dolce Sitges amb la salut i el benestar, tots els socis del gimnàs poden relaxar-se, després de l’entrenament, en la zona d’aigües de Dolce Vital Spa, on podran trobar una piscina climatitzada amb Jacuzzi i cascades d’aigua, sauna finlandesa, bany de vapor i solàrium amb vista al mar Mediterrani, vistes que també té el gimnàs. A més, Dolce Vital Spa, dissenyat per a nodrir cos i ànima, és l’espai de wellness més gran de Sitges. En les seves vuit cabines, tres d’elles dobles, l’equip de Dolce Vital Spa imparteix rituals estacionals adaptats a cada estació, perquè la pell necessita de cures diferents en funció de l’època de l’any. Massatges complets d’ELEMIS, exfoliacions amb pols de diamant, teràpies reparadores de mà o hidratacions facials són sol algunes de les opcions per a teixir ponts amb el benestar d’un mateix.

Finalment es disposa de serveis gratuïts de tovalloles, amenities en el vestuari i pàrquing en l’edifici.

Obert de 07.00 a 21.30 hores, el nou gimnàs i Dolce Vital Spa de Dolce Sitges està dissenyat per a donar resposta a les necessitats dels esportistes més exigents, a la recerca d’una experiència de luxe i benestar única a Sitges i voltants.


Dolce Vital Spa
Dolce Sitges
Avinguda Camí de Miralpeix, 12
08870 Sitges
Barcelona, Spain
Telèfon: (+34) 938 109 035
sitges.spa@dolce.com
https://www.dolcevitalspa.com