El Centre Auditiu Aural proposa a les persones amb pèrdua auditiva una prova gratuïta d’audiòfons

Al Centre Auditiu Aural de Vilanova han constatat una realitat: Bona part de les reticències que mostren els usuaris a portar audiòfons s’esvaeixen quan proven uns audiòfons Widex i s’adonen de com podrien sentir-hi amb audiòfons. Per això ofereixen als usuaris una prova d’audiòfon gratuïta i sense compromís. Tenen comprovat que sentir-hi amb uns audiòfons Widex és una experiència que sorprèn i meravella a les persones amb pèrdua auditiva.

La tecnologia més moderna

I és que els audiòfons Widex disposen de les prestacions més modernes que garanteixen el so més pur i nítid del mercat. Permeten gaudir del millor so en qualsevol situació, faciliten que l’usuari estigui sempre connectat al seu iPhone, a bobines, telèfons o a la televisió i possibiliten el control i la personalització de l’audició a través d’una app instal·lada al mòbil.

Audiòfons d’última generació que porten incorporades les tecnologies més modernes i que tenen molt poc a veure amb les antigues pròtesis auditives.

Un audiòfon pioner a la comarca

Fins i tot, segons expliquen responsables del centre, el centre auditiu Aural de Vilanova ha estat el primer centre de la comarca en comptar amb el primer audiòfon amb intel·ligència artificial del mercat.

Es diu WIDEX EVOKE I inclou opcions interactives perquè l’usuari pugui triar com vol sentir-hi en qualsevol lloc allà on sigui. Imaginem, per exemple, que l’usuari personalitza la seva experiència d’escolta en el seu restaurant favorit. Quan ho fa, el seu audiòfon WIDEX EVOKE aprèn d’aquesta elecció. El proper cop que entri en un lloc amb un ambient similar, l’audiòfon ja li oferirà els patrons auditius que l’usuari havia triat en aquell restaurant. Però no només això: L’audiòfon envia al núvol les dades anònimes de tots els usuaris de WIDEX EVOKE del món per oferir cada vegada una millor audició a cadascun d’ells. Això vol dir que aquest mateix usuari, encara que no hagi estat mai en un restaurant amb unes característiques sonores similars, podrà beneficiar-se de les decisions que han pres altres usuaris amb patrons acústics similars als seus.

L’objectiu de tota aquesta evolució tecnològica és donar les màximes facilitats a les persones que comencen a perdre audició. Això sol succeir a partir dels 60 anys, una edat en què encara es tenen moltes coses a fer i molt temps de vida per fer-les. Per això és important millorar l’audició per millorar el benestar i la qualitat de vida.

Revisions auditives gratuïtes

Per contribuir a això al Centre Auditiu Aural de Vilanova també practiquen revisions auditives gratuïtes i recomanen a les persones, sobretot als majors de 60 anys, que es revisin l’oïda per tractar de frenar a temps alguns processos de deteriorament de la capacitat auditiva.

Tot tipus de facilitats

El Centre Auditiu Aural de Vilanova, distribuïdor dels audiòfons de més qualitat del mercat, els audiòfons Widex, ofereix als seus clients les màximes facilitats perquè solucionar els seus problemes auditius no sigui un problema: Finançament fins a 3 anys, garanties de 3 anys, piles gratis durant aquests 3 primers anys, assegurança de pèrdua i robatori i substitució de l’audiòfon en cas de trencament. L’objectiu és que l’usuari d’audiòfons Widex no s’hagi de preocupar per res durant els tres anys de garantia.


Aural Centres Auditius Professionals
C/Sant Sebastià, 19
Vilanova i la Geltrú
08800 (Barcelona)
Telf: 93 639 81 42
Facebook