El nou pavelló municipal i el centre de dia per a la gent gran de Canyelles, claus en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania

El nou Pavelló Municipal i el Centre de Dia per la gent gran són els dos grans projectes del govern municipal per millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

Són els dos grans projectes que està duent a terme el govern de l’Ajuntament de Canyelles.

Canyelles vol ser un referent de municipi esportiu i per això ja s’estan fent les obres del nou Pavelló Municipal, que permetrà acollir nous esports, noves disciplines, que s’hi pugui fer esport tot l’any i, a més, serà utilitzat per l’escola i l’institut per fer les activitats esportives i extraescolars, així com també s’acolliran esdeveniments de caire cultural i social. L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, afirma que un dels objectius de la construcció d’aquest nou pavelló és donar sortida a les entitats que es trobaven en una situació precària i un cop el pavelló estigui finalitzat, podran utilitzar aquest nou espai per dur a terme les seves activitats.

Per altra banda, el govern de Canyelles ha centrat esforços en abordar un dels reptes del municipi: l’envelliment de la població. Per això s’està construint el Centre de Dia per la gent gran, situat al centre del municipi. El Centre serà obert i subvencionat per a les famílies que ho necessiten, seguint la Llei de Dependència i oferirà tot tipus de serveis per a la gent gran. L’alcaldessa Huguet explica que alguns d’aquest serveis seran “des de tot el tema de medicina, des de l’àmbit natural, dietètica o tot allò que requereix mobilitat, com el fisioterapeuta”. Huguet afirma que en el Centre “hi ha d’haver un fet diferencial de bona acollida i bon funcionament”. El Centre també comptarà amb un servei de transport per portar els usuaris des de les urbanitzacions.

Altres projectes que es proposen des del govern municipal és finalitzar les urbanitzacions ja començades i millorar les altres, renovar el casc antic, el Centre d’Interpretació dels Minerals i l’Espai del Foc o la Casa de la Natura.


Ajuntament de Canyelles
canyelles.cat