SIA BIOSCA estrena sala d’exposició a Vilanova i la Geltrú

L’empresa segueix el model d’èxit de Vilafranca, on van estrenar un showroom l’any passat

SIA BIOSCA, especialistes en productes del bany, i en els sectors de la fontaneria, material elèctric, il·luminació i climatització, ha decidit obrir un showroom a Vilanova i la Geltrú. Amb l’experiència de Vilafranca, on en van obrir un l’any passat, l’empresa ha decidit ampliar el nombre de sales d’exposició i ara n’estrenen un just al costat d’on tenen la botiga a Vilanova.

A la sala s’hi poden veure tot tipus de producte, de bany, de ceràmica o la il·luminació. Xavier Montserrat, gerent de SIA BIOSCA, afirma que “el showroom està pensat per a totes aquelles persones, tant professionals com particulars, que s’estan reformant el bany o la llar, poder oferir una sala on puguin veure d’una manera clara tots els productes que necessiten on estiguin ben assessorats”. Afirma que aquest format és “fàcil” i que els està “anant molt bé”.
A més dels productes en el bany, el punt fort de l’empresa, SIA BIOSCA ha millorat l’espai de cuines, ha incorporat la il·luminació i ha implementat la domòtica. A diferència de la botiga tradicional, en el showroom els clients poden venir a dissenyar el seu projecte i ser assessorats per personal expert de l’empresa. La sala està enfocada a arquitectes, decoradors o interioristes, on en un únic punt poden trobar tots els articles necessari per la reforma.

L’empresa no instal·la, però pot facilitar al client instal·ladors, d’aquesta manera poden acabar donant un “servei complert”, tal i com afirma el seu gerent, Xavier Montserrat.

Per ara l’empresa té dos showrooms, un a Vilafranca i un altre a Vilanova i la Geltrú, però Montserrat afirma que en el futur tenen pensat obrir-ne més en les altres localitats on són presents, ja que és una demanda del mercat i l’experiència ha sigut positiva a Vilafranca.


SIA BIOSCA
www.siabiosca.com
E-Mail: biosca@siabiosca.com

Vilafranca del Penedès
Carrer Cubelles 7
08720 Vilafranca
Telèfon: +34 938901611

Vilanova i la Geltrú
Ronda Europa 69
08800 Vilanova i la Geltrú
Telèfon: +34 938142017

El Vendrell
Ctra. Tarragona 10
43700 Vendrell
Telèfon: +34 977663855

Sitges
Carrer Camí Capellans 41
08870 Sitges
Telèfon: +34 938110890

Martorell
Ctra. Piera
08760 Martorell
Telèfon: +34 937741500