Susana Ros, organitza un retir, pensat per integrar la part femenina i masculina d’un mateix (Integrant Polaritats)

  • Susana Ros, “ànima mater” de l’organització, coordina per tercer any consecutiu el seu retir a Sta. Llogaia del Terri, Girona, del 19 al 23 de juliol.
  • 5 dies de dinàmiques grupals per explorar la part femenina i masculina d’un mateix, amb el propòsit de fusionar-les i equilibrar-les.
  • Cada vegada és més comú aprofitar èpoques estiuenques per tallar amb la rutina, envoltar-se de la naturalesa i dedicar temps a descobrir-se un mateix.

En el marc del silenci, envoltats de natura i amb molt temps per dedicar-se a un mateix, o també per gaudir en parella, així és com cada cop més, les persones desitgen passar les seves vacances.

La Susana Ros, Terapeuta psico-corporal, organitza per tercer any consecutiu el retir a la casa Mamakilla, situada a Sta. Llogaia del Terri, molt a prop de Banyoles, on durant cinc dies els assistents podran gaudir de diverses activitats amb l’objectiu d’adquirir eines per conèixer-se millor a si mateixos.

La Susana va més enllà i proposa per aquesta edició un retir anomenat INTEGRANT POLARITATS, on durant l’estada es realitzaran tallers per provocar diàlegs amb la pròpia persona, treballant i explorant de forma intensa la part femenina i masculina d’un mateix, amb el propòsit d’harmonitzar els dos hemisferis cerebrals, i gaudir així d’un major equilibri entre el pensar i el sentir, entre el fer i el ser, entre l’activitat i el descans amb l’objectiu principal d’assolir un coneixement profund d’un mateix.

La Susana Ros, ofereix una estada de 4 nits en Pensió Complerta amb una dieta ovo-làctia-vegetariana, ecològica, sense al·lèrgens i de proximitat. L’allotjament a la casa rural serà en habitacions dobles o compartides de diferents capacitats (a escollir).

El preu de l’estada també es complementa amb:

  • Accés a la piscina.
  • Activitats grupals de massatges, dansa orgànica, ioga, body art, moviments sistèmics, txi-kung, meditacions, art teràpia, tantra i ecstatic dance.
  • Excursió i dinàmiques a la naturalesa.
  • Cerimònia del cacau amb cants sagrats i música en viu.
  • Acompanyament terapèutic.

I ofereix un descompte a les inscripcions realitzades abans del 30 de juny.

Qui és la Susana Ros?

Susana Ros té un Màster en direcció de Lleure per la Universitat de Sheffield (Gran Bretanya), diplomada en turisme i post graduada en Psicomotricitat per la Universitat Politècnica de Catalunya. L’any 1998 es va capbussar en l’art del moviment orgànic i de les teràpies naturals; des de llavors s’ha format com a facilitadora i terapeuta de diverses tècniques psicològiques, emocionals, corporals, sistèmiques i energètiques, que tenen la finalitat d’harmonitzar els diferents aspectes de l’ésser, per a procurar un bon estat de salut.

Després d’una llarga i intensa trajectòria professional i personal, actualment ofereix teràpia individual i de parella, constel·lacions familiars, i cursos de Txi-kung i dansa orgànica a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia; acompanyant a les persones en mantenir i recuperar el seu benestar físic, mental, emocional, a través del cos, la consciència i l’amor.

Més informació al telèfon/WhatsApp: 617 090 569

Als webs: http://psicorganic.com/retohttps://flordellum.com/

I per inscriure’s al retir Integrant Polaritats: https://psicorganic.com/producto/retiro-integrando-polaridades/